Ahoj holky, poradíte, jestli existuje nějaký sporťák, který se skládá jako jeden kus, ale je k němu i hluboká korba? Jako Britax nebo cybex eternis? Nic jiného jsem zatím nenašla
Valco to dela.
Lucky (doporučuji)
@bartche a jaký typ přesně? Našla jsem jen klasické dvojkombinace
@alcar sporťák vypadá parádně. A ta hl.korba se dává jakoby do té sportovní korbičky?
myslim ze easywalker taky ne?
@crazy_girl3 moc práce jsem si s hledáním nedala, ale jeden odkaz zasílám 🙂 třeba se dá najít ještě na jiných stránkách
https://www.eshopbaby.cz/maked-lucky-len-02-201...
@bartche no to je právě klasická dvojkombinace, kde sportak musim rozlozit na dva kusy, to nechci
@crazy_girl3 aha, tak špatný obchod, zkusím ještě pokoumat... Kupovala jsem před 3mi lety, takhle vypadal, ale normál 3komb. Po 2 dětech stále jako nový, nic se nepokazilo. Pevný, atd. Ještě se podívám...
@crazy_girl3 myslim, ze ty nove typy (r.2017) uz jde dat samostatna korbicka. Aspon teda twin verze to tak ma.
@crazy_girl3 zkus jeste mrknout na kocarky Joie, mozna tam taky neco bude.
@crazy_girl3 myslis dvojkombinaci? My mame roan emma a je super
taky něco podobného právě hledám🙂 zatím jsem našla Britax, Joie, Oyster, Valco, Bumbleride, Baby Jogger, pak i u nějakých dvojkombinačních kočárků jdou sporťáky složit v kuse - třeba X-landery takhle jdou, Jané Slalom, některé Espira takhle šly, Casualplay, Concord tuším taky...
Concord
Oyster
@priefi právě že nee. Chci aby sportak sel slozit jako placka a nemusela jsem rozdělávat sport korbu a podvozek zvlast
A jeste tak jdou Mutsy, mam zkusenost s radou Igo.
@crazy_girl3 Easywalker Qtro. Mám ho a jsem s ním moc spokojená.
G mini grand nebo Lord....za me spokojenost, dobra cena, lehky, ovladatelný, dcera od narození v jednom kočáře...ovsem při skládání se musí rozložit.
@crazy_girl3 Tohle skládání má i easywalker, ale jsou dvě možnosti, buď je část, kde sedí dítko venku jako u vás na obrázku, nebo se schová dovnitř. Easywalker má právě tu první možnost a hrozně mě štvalo, že se mi může umazat v kufru, nakonec jsem ještě přes kočár dávala čistý hadr. Tak ještě promyslete toto.
@crazy_girl3 My máme Gesslein F4 buggy, ta sportovní část jde složit i s podvozkem a k tomu máme teď normální hlubokou korbičku 🙂
@hafika jo uplne stejne to ma ten oyster.... vnitrkem ven. valco je taky vnitrek schovany...
@crazy_girl3 jinak ja mam gesslein kocarek i kdyz ne buggy ale kombinaci a je to fajn. jenze ty sportaky jakoby skladatelne dohromady nemaji zada uplne dosedu vetsinou, takovy ty mensi napul sedici dwti jsou v tom divne zkroucene.... kouknete na to v obchode.
Tfk...