Prosím o typy sporťáků (ne trojkombinace, nebo možnost koupit zvlášť bez korby), které se dají otočit proti směru jízdy?
Díky!
Maxi cosi mura
Hartan
teutonia
Britax B-ready=je perfektny a cenovo ok
Já mám Hartan - je sice větší, ale za to dítě má hromadu prostoru a dobře se ovládá.
Joolz-je bezkonkurencni,lehce ovladatelny,vyuzili jsme jizdu po i proti smeru a ted mi vozi druhe dite.Zkuste si hlavne na obchode vyzkouset ovladani a ten zpusob nasazeni/otaceni korby, uvidite ktery kocarek vam pak nejlip padne do ruky 🙂
taky se připojuji k @leneee - vyzkoušet buď v obchodě nebo kdekolik jinde, kde je příležitost....já při výběru na sporťák kašlala, zkoušela jsem jen hlubokou a dost jsem se napálila. Měli jsme Xlander X move a při otočení korby proti směru jízdy a položení do lehu se mu tak změnilo těžiště, že najíždění do zatáček byl fakt zážitek 🙂 takže určitě vyzkoušet.... pak jsem pořídíla Baby Joggera a jsem z něj nadšená. My ale máme city elite a ten nejde otočit....
@z_kopretinka jaky typ máte?
Máme bugaboo cam 3,který je lehký a manipulace velmi snadná.Doporučuji vždy vše nejdriv vyzkoušet a přeji dobrý výběr
Joolz, Bugaboo, Valco snap ultra, Cybex Balios, Stokke, Cybex priam, Mamas&Papas, Peg Perego Skate... vše se dá na bazaru koupit bez korby
@zzuzinda ten se mi libi...mas s nim zkusenost?
obecne poprosim i ostatni o odpoved pokud vite - jak snadno se takovyhle kocarek vyvikla do strany, kdyz neni jinak odpruzeny? ,ci je to normalni ze se proste v te rukojeti vytvori urcita "vule" u takovych kocarku? ale jak moc je to "v norme" kdyz bych kupovala bazarovy...?
@tadadom racer gt
Měla jsem maxi cosi mura plus a super kočár, obrovská střecha, opravdu maxi kočár. Trochu těžší...
@elishka562 Mám, měli jsme ho na děti. Maxi cosi mura 3 jsme měli. Kamarádka si pak na druhé dítko pořídila Muru 4 a s tou se mi taky jezdilo dobře 🙂
Concord wanderer a myslim ze i jine typy Concordu
Mutsy Igo a Evo.Baby jogger Premier a Versa. Joolz.Bugaboo.