Prosim vite o nekom kdo by usil novy potah na sportak?dekuji
Počítej s tím, že starší kočár vrže jak stará herka, protože je samý plast, ale jinak doporučuju. Odběhala jsem s ním dva roky a nijak ho nešetřila.
Za nás také vřele doporučuji. Kupovala jsem ho na 1,5 leté děcko, které se nám nevešlo do toho původního kočárku. Je prostorný, má krásně velký koš, báječný do terénu - nebydlíme ve městě, takže jsme ho také nešetřili. A nový potah? Zkuste mimibazar či nějakou šikovnou švadlenku ve vašem okolí.
Najděte si na face skupinu ŠITÍ MONČIČÁK. Paní je sice dost zahlecená, tak přešití kočárku je asi na 5 týdnů, ale GT3 dělá, vyberete si co chcete a vypadá to luxusně. Teda aspoň podle fotek, co má v albu. Já na svoje přešití zatím čekám, tak jsem zvědavá jak to dopadne.. 🙂
Jinak bych se zeptala, jestli někdo nemáte zkušenost, kde sehnat nové pláště a duši. Nechce se mi kupovat ty drahé originály, někde jsem četla, že se dá nahradit pláštěma z nejmenších kol, tak se chci zeptat, jestli jste to některá už zkoušela? Popř jaké rozměry?
A jeste se chci zeptat jake mate zkusenosti s timto kocarkem a v pripade koupe pouzivaneho kocarku na co si dat pozor.dekuji