Sporťák otočný, velká kola

michaelamul
4. únor 2018

Nevíte někdo o sportáku, který by byl prostorný, měl velká kola a měl otočnou sedačku a nebo přehazovací rukojet? Já vím, že je to moc požadavků na jeden kočárek, ale kdyby náhodou někdo věděl, budu ráda 🙂

ivark
4. únor 2018

@michaelamul Za mě určitě Gesslein F6. Je sice trochu těžší ale pro komfort dítěte za jedna.

majajaa
4. únor 2018

Baby design lupo

petulkanono
4. únor 2018

X-lander X-move, je do obou smeru a kola jsou velka, do kazdeho terenu 🙂

petulkanono
4. únor 2018

A navic je super lehky a skladny 🙂

stefikat
5. únor 2018

Taky můžu jen doporučit Gesslein F6. Sedačka po i proti směru, i přehazovací rukojeŤ. Ležení je dlouhé 100 cm a ještě vysunovací opěrka na nožičky. U nás obstál za všech okolností. Velká pevná kola do lesa na houby a na pole, do obchodáku ˇpak otočná kolečka. nekupovala jsem ani golfky, byl to náš jedinej kočár a naprostá spokojenost. Teď ho schovávám pro druhé dítě.

michaelamul
autor
9. únor 2018

Moc děkuji za rady, Gesslein vypadá sice hezky, ale na nás je moc drahý. Na X-lander xmove jsem už koukala taky a nevypadá vůbec špatně. 🙂

fifina86
9. únor 2018

@michaelamul nekupujte novy,ale bazarovy ;)

stefikat
9. únor 2018

@michaelamul přesně jak píše fifina86. nebojte se batarového. Dvě mé kamarádky si pořídily také Gesslein F6, obě starší, po jednom dítěti a obě jsou nad míru spokojené. Je to kvalitní konstrukce co odvozí několik dětí a není to na ní znát. Látkové části jdou prát a také hodně vydrží 🙂

denisahradecka
9. únor 2018

Xlander xmove a spokojenost 😊

michaelamul
autor
9. únor 2018

@denisahradecka a kola zvládají kostky i les?

denisahradecka
9. únor 2018

@michaelamul bydlime na vesnici, ve meste kostky.. a zatim drzi.

terrorkax
23. led 2020

Zggab@