Ahoj holky, řeším dilema - koupit sporťák nový nebo z druhé ruky? U hlubokého jsem to tolik neřešila - ten jsem koupila z druhé ruky, mám dvojkombinaci Jane Slalom a jsem v podstatě spokojená - jezdí se s ním super, jen ten úložný prostor je na houby. Ale sporťák si říkám, že je na dlouho. Bydlíme na dvou místech - přes týden v Brně a víkendy trávíme na chalupě na Vysočině.
Zatím je náš dáreček drobek (3 měsíce), takže starý hluboký kočár na Vysočině plní plně svou funkci. Ale do budoucna zvažuju přesun Jane Slalom sportovní verzi na chalupu a sem do Brna si koupit skladný Valco Snap 4. (Přemýšlím, že bych ho pořídila už teď a dala bych do něj novorozeneckou vložku - byl by vhodný na návštěvy příbuzných...)
Šli byste do nového kočárku, nebo byste si troufli vzít z druhé ruky? Přeci jen ten sporťák člověk kupuje podstatně na dýl...
tak ja mela trojkombinaci z druhe ruky...kdyz zacala dcera chodit, chtela jsem neco lehciho, tak jsme koupili jeste golfky (ty byly nove, z druhe ruky meli uz vetsinou ojeta a hlucna kola). Ale dcera ty golfky vyuzila asi tak na 3 mesice - dnes ho vozim spis kvuli nakupum a abych malou odlozila, kdyz spechame. Takze z druhe ruky by taky plnil svou funkci 🙂
Koupila jsem ještě jeden sporťák k našim. Přes net. A už je dost jetej, naletěla jsem... No, nezrujnuje nás to, nenadělám nic. Ale na sporťáku bych úplně nešetřila. Použije se fakt dýl než hluboký, navíc, pokud úplně nevylučujete možnost dalšího dítěte, je to fakt dobrá investice. A ono už jen z toho principu, že se používá dlouho, je jasný, že dostane zabrat a kupujete něco, co se prostě dlouho používalo...
Hodně zvaž značku a nejlépe se na něj běž podívat. My máme právě Valco snap 4 Tailor denim a ta kola po pár měsících používání jsou teda už hodně sjetá (máme gumové i pneu).
kupovala jsem z druhé ruky peg perego AT4 do terénu, a odvozil další dvě děti, ale věděla jsem že je to osvědčená značka, nic fórového..měli jsme od pp ještě i golfky do auta a taky v pohodě.
Jato s kocarkem pro novose mela stejne jako ty-ten je jen na chvili ,tak stacil z druhe ruky. Sportak jsem ale uz koupila novy.