Sporťák nebo golfky? Je sporťák zbytečný?

lucyp13
4. led 2015

Ahoj, prosím o radu. Budeme kupovat hluboký kočárek a většinou to vychází cenově výhodně v setu se sporťákem. Nicméně přítel mě stále přesvědčuje že sporťák není tak potřeba, že dítě může jít z korby rovnou do golfek. Já si tím tak jistá nejsem (začátečník no 🙂. Jak to tedy je? Je sporťák zbytečný a stačí pak používat od cca 6-7 měsíce lehčí a skladnější golfky?

Díky

mtmagic
4. led 2015

ahoj, taky řešíme. Chtěli jsme kombinaci i se sporťákem. Teď ale přemýslím, proč hned kupovat i sporťák, který třeba rok nepoužiju a bude mi doma ležet. Prodávají to vše i jednotlivě a takova uspora to neni. Uvažuji, že bychom si pořídili pouze podvozek a korbičku zatím, jelikož to potom určitě o snáze prodám jako komplet než samotnou korbu. Pak uvidíme, jaké miminko bude a podle toho koupíme potom buď sporťák nebo golfky, ale asi sporťák, záleží jaké bude ta malé a asi i v jaké roční době bude cupitat a jaké bude počasí. Otázka, jak za rok budou finance. Možná bych pak ten sporťák už koupila po někom, jelikož ho třeba ani moc dlouho nevyužijeme a za rok nebudou už také takové finance jako teď, to všechno uvidíme🙂

eliskaxox
4. led 2015

Vetsinou se rika ze golfky jsou vhodne az po roce,navic v zime s tema pidikoleckama no nevim. Ja zas az doted o golfkach neuvazovala,u svagrove jsem videla ze si u obou kluku vystacila jen s 3kombinaci Cam Cortina. Ma jak prostorny hluboky,tak prostorny sportak a jelikoz bydli ve meste a nemusi nikam casto jezdit autem tak ji to stacilo. Ja bydlim na vesnici a mam Concord wanderer sportak je obri a prostorny,takze by mi do 3 let vystacil ale jelikoz budu hodne jezdit autem a tak pocitam ze az budou malemu 2 roky,tak poridim do auta jen lehke golfky. Letos v lete mu bude 1 rok a to mi prijde brzo

lucyp13
autor
4. led 2015

@mtmagic no právě dost prodejců umí udělat výhodnou nabídku v kombinaci se sporťákem +autosedačky ale nevím zda může 6-10 měsíční dítě do golfek..vždycky mi přišlo že goflky jsou už jen doplňkový kočár...

eliskaxox
4. led 2015

Jinak korbicka se vyuziva vetsinou 6-7 mesicu a sportak 1,5 az 2 roky ;) Vetsinou to maminky delaji tak ze kupuji,starsi korbicky,nebo hluboke kocarky ale nove sportaky. Treba na Jane,Concord nebo quinny se daji sehnat zvlast korbicky a sportaky

ilonkaseda
4. led 2015

@lucyp13 Tak kup např. hluboký nějaký levnější,své si odslouží a pak kup kvalitní lehký sportovní..
http://www.prodej-kocarku.cz/cz_hluboke-kocarky...

lucyp13
autor
4. led 2015

díky za rady nicméně o peníze tady nejde, kočárek chceme určitě nový. To je jedna z věcí na které trvám, jinak mi věci z druhé ruky nevadí ale kočár určitě nový.

Jde mi spíše o to, zda se může sporťák nahradit golfkama či to není vhodné..

eliskaxox
4. led 2015

@lucyp13 tak za me golfky tak do roka a pul ne

ilonkaseda
4. led 2015

@lucyp13 Je fakt že na trojkombinaci bývá skoro vždy něco ošizeno..hlavně sportovní části jsou u většiny trojkombinací zbytečně těžké...Být tebou koupím nějaký hluboký ,a pak samostatný sportovní, něco mezi sportovním a golfovým...Samostatné sportovní se ti budou vybírat mnohem snáze...

lucyp13
autor
4. led 2015

Máme vybráno mutsy igo air nebo jané crosswalk a oba dva jsou velmi lehké a sportáky mi přišly taky ok..nějaká zkušenost ?

thesun
4. led 2015

@lucyp13 měla jsem kombinaci... do cca 8-9 měsíců byla v korbičce a potom šupky do sporťáku 🙂 ten jsme užili do jejích skoro 3 let 🙂 a pokud se zadaří tak budu volit stejně a i stejného výrobce. 🙂

eliskaxox
4. led 2015

@lucyp13 Na ten croswalk recenze nebudou ted teprve startuje prodej. Ale byl vytvoren pro cesky trh podle ceskych pozadavku. Kdo ho videl tak rika ze je super.

lucyp13
autor
4. led 2015

@eliskaxox nam ho nabidli jako alternativu k mutsy igo s tim ze vic peruje.mám s nim jediny problem a to ten ze se mi moc nelibi....videla jsem ho nazivo a prijde mi takovy mimozemsky...

eliskaxox
4. led 2015

@lucyp13 A ten wanderer jsi nekoukala? Ten houpe jako blazen a uz s korbickou jsem byla spokojena ale sportak je primo bozsky

eliskaxox
4. led 2015

@lucyp13 A ten wanderer jsi nekoukala? Ten houpe jako blazen a uz s korbickou jsem byla spokojena ale sportak je primo bozsky