Ahoj, prosím o radu. Budeme kupovat hluboký kočárek a většinou to vychází cenově výhodně v setu se sporťákem. Nicméně přítel mě stále přesvědčuje že sporťák není tak potřeba, že dítě může jít z korby rovnou do golfek. Já si tím tak jistá nejsem (začátečník no 🙂. Jak to tedy je? Je sporťák zbytečný a stačí pak používat od cca 6-7 měsíce lehčí a skladnější golfky?
Díky
Vetsinou se rika ze golfky jsou vhodne az po roce,navic v zime s tema pidikoleckama no nevim. Ja zas az doted o golfkach neuvazovala,u svagrove jsem videla ze si u obou kluku vystacila jen s 3kombinaci Cam Cortina. Ma jak prostorny hluboky,tak prostorny sportak a jelikoz bydli ve meste a nemusi nikam casto jezdit autem tak ji to stacilo. Ja bydlim na vesnici a mam Concord wanderer sportak je obri a prostorny,takze by mi do 3 let vystacil ale jelikoz budu hodne jezdit autem a tak pocitam ze az budou malemu 2 roky,tak poridim do auta jen lehke golfky. Letos v lete mu bude 1 rok a to mi prijde brzo
Jinak korbicka se vyuziva vetsinou 6-7 mesicu a sportak 1,5 az 2 roky ;) Vetsinou to maminky delaji tak ze kupuji,starsi korbicky,nebo hluboke kocarky ale nove sportaky. Treba na Jane,Concord nebo quinny se daji sehnat zvlast korbicky a sportaky
@lucyp13 Tak kup např. hluboký nějaký levnější,své si odslouží a pak kup kvalitní lehký sportovní..
http://www.prodej-kocarku.cz/cz_hluboke-kocarky...
díky za rady nicméně o peníze tady nejde, kočárek chceme určitě nový. To je jedna z věcí na které trvám, jinak mi věci z druhé ruky nevadí ale kočár určitě nový.
Jde mi spíše o to, zda se může sporťák nahradit golfkama či to není vhodné..
@lucyp13 Je fakt že na trojkombinaci bývá skoro vždy něco ošizeno..hlavně sportovní části jsou u většiny trojkombinací zbytečně těžké...Být tebou koupím nějaký hluboký ,a pak samostatný sportovní, něco mezi sportovním a golfovým...Samostatné sportovní se ti budou vybírat mnohem snáze...
Máme vybráno mutsy igo air nebo jané crosswalk a oba dva jsou velmi lehké a sportáky mi přišly taky ok..nějaká zkušenost ?
ahoj, taky řešíme. Chtěli jsme kombinaci i se sporťákem. Teď ale přemýslím, proč hned kupovat i sporťák, který třeba rok nepoužiju a bude mi doma ležet. Prodávají to vše i jednotlivě a takova uspora to neni. Uvažuji, že bychom si pořídili pouze podvozek a korbičku zatím, jelikož to potom určitě o snáze prodám jako komplet než samotnou korbu. Pak uvidíme, jaké miminko bude a podle toho koupíme potom buď sporťák nebo golfky, ale asi sporťák, záleží jaké bude ta malé a asi i v jaké roční době bude cupitat a jaké bude počasí. Otázka, jak za rok budou finance. Možná bych pak ten sporťák už koupila po někom, jelikož ho třeba ani moc dlouho nevyužijeme a za rok nebudou už také takové finance jako teď, to všechno uvidíme🙂