Sporťák. Jaký vybrat?

bibinka1985
3. led 2022

Chtěla bych se zeptat jaký si mám vybrat sportovní kočárek pro malého?Nechci s dvojitými kolečky

mamikry
3. led 2022

@bibinka1985 Nevím, jaké máš požadavky, ale super je Valco Snap 4 Sport. Je to něco mezi sporťákem a golfkama. Lehký, skladný, dobré jízdní vlastnosti, příznivá cena. Z dražších můžu doporučit Britag Go Big.

zrzeckas
4. led 2022

Ja byla moc spokojena s joie litetrax

andelka
4. led 2022

Já mám už 2,5 roku Jané kendo, ale kdyby Joie Litetrax ( tuším, novinka 2019 to byla prostě) vyšlo do prodeje dřív , vzala bych ten. Ale potřebovala jsem ho v červnu a on se prodával až od listopadu. Splňoval snad všechny požadavky co jsem měla,plus lepší cena.

luckavobo
4. led 2022

@bibinka1985 Britax B-Motion 4 plus ✌ dostala jsem tip od paní v prodejně a ještě na Valco Snap 4 Sport (ten se mě osobně nelíbí)
..Velký prostor na sezení, projede jakýkoliv terén, dlouhá stříška.. jen je oproti ostatním trochu těžší.

katherinaa
4. led 2022

@bibinka1985 Ahoj, zkus mi napsat do kočárkové poradny všechny tvé požadavky, včetně ceny a kam s kočárkem plánuješ jezdit. Společně něco vymyslíme 🙂 https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/kocarko...

michaela666
4. led 2022

Chtělo by to napsat víc požadavků. My jsme spokojeni s Joie Mytrax, dáváme mu dost zabrat na polňačkách, v lese i ve městě a super. Akorát je těžší - má 12 kg, takže na nošení do schodů ( pokud nemáš kočarkárnu/ garáž) není ideální.

mamajohanky
13. led 2022

Také jsem nedávno řešila, jaký koupit synovi sporťák (má deset měsíců a do hlubokého už se nevešel, je dlouhý 🙂). Chtěla jsem hlavně, ať má otočnou a polohovatelnou korbu a pořádnou stříšku, která se dá co nejvíce zatáhnout. Četla jsem různé recenze a zkušenosti maminek a nakonec jsme vybrali Lonex Sport na imrnous.cz (konkrétně tento: https://www.imrnous.cz/sportovni-kocarek-lonex-...). Jako bonus má tento kočárek i slušné příslušenství (uzavíratelná vkladná kapsa do košíku pod kočárem, moskytiéra, pláštěnka, taška a držák na kávičku).
Jsme s ním moc spokojení. Má velká odpružená kola, je prostorný a příjemně se s ním jezdí.

lachtanice86
13. led 2022

Joie mytrax, budu ted mit po první dceři na druhé dítě a jiný nechci