Sporťák do města. S jakým jste spokojené?

revmelin
1. pro 2020

Potřebovala bych poradit s jakým sporťákem jste spokojené? Mám 10m sedící dítě. Prozatím mám sporťák z trojkombinace Adamex Vicco. Jako korbička byl skvělý, ale sporťák mi už nevyhovuje. Obzvlášť teď v zimě jak se přidal fusak a hrubé oblečení.
Mé požadavky jsou:
- aby šel ideálně do úplného lehu
- zároveň aby šel do sedu (momentálně mi jde jen do polosedu)
- lehčí konstrukce, která se lehce skládá (často jezdíme autem)
- lehce ovladatelné polohování lehu/ sedu
- nosnost více jak 15 kg
- nánožník aby byl horizontálně (některé kočárky nemají a dítěti pak visí nohy stále dolů)
- nastavitelná výška madla by byla fajn
- stříška s prodloužením a ideálně s průzorem, ať na dítě vidím
- větší prostor na ležení, ať tam není dítě jako sardinka
- aby měl obstojné odpružení a kola a aretací
- měl by se lehce ovládat

A nejdůležitější parametr, ať nestojí 3 výplaty 🙈 vím, že mám dost požadavků, tak snad se něco najde. Samozřejmě jsem připravená dělat kompromisy 🙂 díky

janinaklinku
1. pro 2020

@revmelin napiš do kočárkové poradny, tam ti poradí úplně nejlépe 🙂

revmelin
autor
1. pro 2020

@janinaklinku děkuji

mamikry
1. pro 2020

@revmelin Mame Valco Snap 4 sport s nafukovacimi koly a je super. Nema tedy polohovaci rukojet (jen ve verzi trend). Odpruzeny neni, ale ta nafukovaci kola projedou vse a nedrncaji.

heliante
1. pro 2020

Petite and Mars Street😉

katy18
1. pro 2020

Za me taky Petite & Mars street. Byli jsme s nim max spokojeni. Lepsi nez Britax u syna. Mam limitovanou edici, takze navic je i krasny, nicmene, dcera uz v kocaru byt nechce, tak pujde do sveta.

goovana
2. pro 2020

@heliante souhlasím máme tento ! A je úplně nejlepší !

ada22
2. pro 2020

Asi nesplňuje všechny tvé požadavky, ale mela jsem gesslein F4 ted nedávno se v něm celkem pohodlně vozila dcera 5 let 22 kg cca 120 cm. Když mela zlomenou nohu.
Plusy je parádně odpruzeny, ten náš byl držák, perfektně se ovládá , jde až do sedu. Sed je široký, opěradlo dlouhé. Minus , ze když máš hodně těžkou tašku na madle a dítě leží, tak by se mohl prevrhnout. Na novější S4 jde dokoupit náprava do terénu, ale s tím nemám zkušenosti. S4 by mela mít i lepší stříšku.

leneee
2. pro 2020

@revmelin baby jogger city mini-je slozitelny jednou rukou, skvele ovlasatelny a vejde se mi tam dite pres 20kg a vel 116/122 (syn je obrik). Projede i teren-meli jsme ho na horach, na chate, v lese... a ve meste je top.

revmelin
autor
2. pro 2020

@heliante
@katy18
@goovana mám ho v merku. Jsem ráda, že mám na něj pozitivní ohlasy. Čekám až otevřou obchody a půjdu se na něj podívat

goovana
2. pro 2020

@revmelin Urcize běžte
Opravdu nejlepší Sportak a nejen do města
Dcerka je v něm strašně rada

ninolleta
11. pro 2020

Gesslein f4 je opravdu fajn, ten by to mohl splňovat. Pak ještě třeba Nuna triv.