Ahoj, máte prosím některá z vás zkušenost s tímto sporťákem? Děkuji moc za vaše názory.
Mám už roky a jsem naprosto spokojená. Kupovala jsem ho když měl starší necelý rok, vozil se v něm do 2,5 roku (do 18m v něm i spal), mladší má tři a čtvrt a ještě ho někdy vytáhnem, když je po nemoci, tak má hačací procházku, nebo když jdeme nakoupit, tak se do něj hodně vleze.
Holky a vejde se tam i velký prcek? Jde mi o to, že některé ty sporťáky jsou malé a velké děti se do nich nevejdou. A co se týče koleček, jsou i do terénu? Nemyslím někde po horách, ale jestli se s ním dobře jezdí třeba na nerovném povrchu? Děkuji moc.
Ještě mi řekněte, jestli se s ním dá jezdit v zimě? Myslím kvůli těm menším kolečkům jestli je to v pohodě?
@lenkalenka666 My ho kupovali ted na jaře, takže jak v zimě to nevím,ale nám se líbil právě proto, že je prosorný. Větší a i silnější dítko nebude mít určitě problém 🙂
@lenkalenka666 v létě, v zimě,v terénu, vejde se mi tam pohodlně syn 3 a čtvrt. Má 98 cm a 16 kg.
@andelka super, díky moc za info 🙂
Vím, maminky, že je to již starší téma 🙂 ale chci se zeptat s odstupem času .... opravdu zvládne i hory? Sníh? Máme holčičku necelý rok a zvažujeme koupit ... jak je to u kočárku s údržbou? dá se v pohodě vyprat, nebo tak něco? Děkuji ... snad ještě někdo odpoví :D
máme a je perfektní. Jsem naprosto spokojená 🙂