Sporťák a dítě, které ještě samo nesedí-jak jste řešili?

kapacita
2. srp 2016

Ahoj, chci se zeptat jak jste resili situaci, kdy vase dite jeste samo nesedelo, ale uz odrostlo z klasicke hluboke korbicky.
Kubovi ted bude 6 mesicu a na svuj vek je "bohuze" dost velky, takze se pomalu, ale jiste nevleze poradne do klasicke korbiky. Mam Hartan a mela jsem za to, ze to neni zrovna nejmensi korbicka...ach jo!
Zatim se jen pretaci na brisko a zpatky a co se tyka sezeni, tak chci pockat, az si sedne samo...no ale jak to vyresit se sportakem??
Dekuji moc postrehy tech, co maji podobnou zkusenost. 😉

astyna
2. srp 2016

Svého chlapáka dávám do sportáku od cca 4,5měsíce, kdy se taktak vešel do hluboké korby. Sporták jsem dala do úplného lehu a nebyl problém 🙂 Také jsem měla problém, že syn je velký + fusak + deka + zimní oblečení...Já jsem taky vybírala velkou korbu, ale holt těch 80 cm bylo málo...

kapacita
autor
2. srp 2016

@astyna A rovnou ho davas do lehu, ?Proste mas sportak nastaveny na leh a hotovka...nijak ho momentalne nepolohujes. A pritom ho jeste kurtujes srakama, co?
Kuba ma asi 71cm (zatim mereno doma, na kontrolu jdeme zitra), ale proste v te korbicce uz si poradne neprotahne nohy, tak si rikam, ze sportak by byl mozna lepsi...i kdyz spinka casto s pokrcenyma nohama, ale prece jen at ma dost prostoru jak potrebuje.

astyna
2. srp 2016

@kapacita

Od 7.měsíce sedí, takže jsem ho pak už dávala do polosedu i sedu. Když jen ležel, tak jsem ho občas vozila i na bříšku, ale to ho moc nebavilo. Šráky jsem mu dávala jen ty spodní, přes ruce ne.

V hluboké korbičce se často už i vztekal, že se tam tak nemůže hýbat, ve sportáku místa dosti 🙂