Ahoj,
ráda bych se zeptala, jestli se vyplatí kupovat sourozenecký kočárek, pokud bude mezi dětmi rozdíl cca 21 měsíců (rok a třičtvrtě)?
Případně, jak takovou situaci řešit?
Děkuji za případné sdílení zkušeností 🙂
Synové jsou od sebe 23m, uvažovala jsem nad tím, nakonec ale nepořizovala. Rodila jsem v listopadu, takže se první půl rok velké výlety nekonaly kvůli zimy, do města jsem s němi sama nejezdila, když už s druhým dospělým. Bydlet ale ve městě a ne na vesnici, určitě bych ho pořídila.
U nas rozdil 19 mesicu (ted 3 a 1,5) a neporizovali jsme. Bydlime na vesnici, starsi uz co zacal chodit behal vsude sam. Nikam tady nechvatame a spi po o doma. Vylety atd bud i s tatou nebo jsem si brala nositko.
@onet pokud můžeš porid si alespoň nějaký z bazaru. Já mám děti rok od sebe a ani teď, když je malému 21 měsíců nelituji. Rád se sveze, na výletě se vyspinka. Můžeme vyletovat bez omezení. Pro mě konkrétně velká pomoc. Taky mám easy walker.
Mela jsem rozdil 25 mesicu a dvojak jsem vyuzivala 2 roky...
@onet taky jsem řešila, prckové budou od sebe 22.měsíců a nakonec jsme vybrali kočárek Nuna. Bydlíme ve městě a jezdíme na víkendy na chalupu a nedokážu si představit jít na nákup nebo k lékaři bez kočárku, aby si starší mohla v případě únavy sednout. 🙂 Jedná se o dvoupatrový kočárek, který pak jde použít jako klasický kočárek. Takže až se starší víc rozchodí (nebo nepůjdeme nikam daleko), tak jen odendám sportovní verzi a budu mít klasický kočárek s hlubokou korbou a nebudu jezdit s dvojkočárkem.
Věkový rozdíl 13 měsíců a bez dvojkocaru by to fakt nešlo. U rozdílu 21 měsíců už bych asi neporizovala. Záleží hlavně na starším dítěti
@onet mam deti 17m od sebe a sourozenecky jsem porizovala, neumim si predstavit ze bych fungovala bez nej...I ted ho porad pouzivam kdyz potrebuju nekam dojit (jedna jde vpravo, druha vlevo, zastavuji se u kazdyho sutru a kvetinky 🙈😀) a holky maji 3r a 1,5r, mam easywalker duo