Sourozenecký kočárek ABC Design Tandem, máte zkušenost?

materinka
20. bře 2013

Dobrý den,
čekáme další dítě 21 měsícu od sebe. Zvažujeme koupi tohoto tandemu. Máte někdo zkušenost? Moc děkuji, pokud se podělíte 🙂

amabilis
20. bře 2013

Ahoj! Nejdřív je potřeba si ujistit, co budeš s dětmi aboslvovat a podle toho se rozhodovat. Jestli budete jezdit někam na výlety, zda budeš sama cestovat hromadnou dopravou, zda máte doma kopcovitý terén atd. Pak bych koukala především na váhu a skladnost kočárku, terénnost atd. Mít kočárek, který má bez dětí třeba 16kg je v takovém případě docela záhul. Pokud budeš jezdit s kočárkem jen na normální procházky po okolí, případně se starším na hřiště, pak je asi jedno, co pořídíš, to je pak nejdůležitější pohodlí dětiček. A pak taky samozřejmě nosnost kočárku (vždy mysli na to, že dítě má krátce po narození kolem 4kg, to starší bude mít kolem narození dítěte takových 12kg, za rok už to může být 10kg a starší třeba 16kg, když se k tomu připočte kočárek, tak budeš mít dobrou kondici 🙂 ) Držím palce při rozhodování!

materinka
autor
21. bře 2013

Protože jsme v baráku, neřešíme problém z místem. Takže máme sporťák i hluboký kočárek do terénu.Takže delší procházky a výlety budeme absolvovat se dvěma kočárky s manželem. Jde mi hlavně o to, abych se zvládla přepravovat s dětmi sama. Na menší nákupy, na hřitě apod. To si myslím, že by mohl ABC DESIGN Tandem posloužit. A pak, že malý je zvyklý spát v kočárku, abych ho mohla třeba uvozit i s mimčem a pak si třeba něco šolichat na zahradě. Když by se podařilo uspat oba najednou 😉 Proto mě hlavně zajímá, jestli ta přední sedačka má opěrku nohou polovatelnou o vodorovné polohy. Opěrka zad mi stačí,když to půjde do pololehu, na to zvyklý.

Tak jestli o někdo máte, moc prosím o info. Děkuji 🙂