Milé maminky, v dubnu čekáme druhého prcka, věkový rozdíl mezi dětmi bude 19 měsíců. Pořád řeším, jestli je nezbytně nutný sourozenecký kočárek, zatím převažuje tak ze 70 až 80 % odpověď ANO - starší prcek sice bez problémů už několik měsíců chodí, ale ráda chodím na delší procházky, protože venku v kočárku se krásně a dlouho prospí. Z nabídky na internetu mě asi nejvíc oslovil kočárek firmy ABC design, jen nemůžu najít žádné recenze. Máte, prosím, některá z vás praktické zkušenosti s modelem Tandem nebo Zoom? Děkuji
Měli jsme Tandem plus a byl dost naprd. Těžký, převažoval se dozadu. Dítě vpředu mělo strašně málo místa a nebyla možnost ani trošku napolohovat, když mi usnula. A naopak k miminku vzadu jsem se hrozně špatně dostávala, špatně se mi vyndavala.
Prodali jsme po 2 měsících. Pak jsme byli asi rok jen s obyč, kočárem.
Teď máme Phil&Teds a jsem maximálně spokojená! Úžasná manipulace, variabilita, vzhled. Kam přijdeme, tak sklízíme úspěchy
Hauck Duett,skvelý kočík,mali sme ho,po zložení dolnej sedačky vám zostena normálny kočík..
Měli jsme ABC Design Zoom, ale z druhé ruky. Používala jsem ho pro dvojčata. Asi proto, že jsme byli už druzí majitelé, tak jsme měli problém s přední osou - ty kolečka s aretací při změně směru pořád "zakopávala", jakoby se podlomilo držení kol, takže jsem kola musela mít pořád napevno a při změně směru jízdy kočár nadzvedávat, což u cca 6 měs. dvojčatech už začal být problém. Na hladké podlaze takový problém nebyl, ale stačil chodník nebo cesta a byl problém. U tohoto kočáru mě lákala hlavně ta malá šířka a taky variabilita nastavení korbiček i sedaček. Když měla dvojčata rok, tak jsme pořídili TFK twinner twist duo a úplně jsem žasla, jak může být kočárek s dětmi lehce ovladatelný a ani mi nevadilo, že je široký. Tloukla jsem se do hlavy, že jsme ho nekoupili hned
Já jsem se rozhodla pro Baby Jogger city select, protože ABC design mi přišel strašně těžký
Nevím odkud jste, ale nejlepší je kočárky vyzkoušet na prodejně (vzala jsem si 2 igelity naplněné PETkama s vodou, abych poznala jak se s kočárkem jezdí když jsou v něm děti
) a s ABC designem ZOOM jsem se nebyla schopna malem ani rozjet. Všechny sourozencké jsou celkem těžké, přece jen se tam vozí 2 děti a ty něco váží, ale s BJ jsem byla opravdu moc spokojená. Sezení šlo dát za sebou i proti sobě a myslím, že i po směru a proti směru jízdy a měl velký koš. Paní která ho od nás koupila s ním byla taky moc spokojená.