Sourozenecký kočáek Easywalker duo

jaakaa
20. srp 2018

Dobrý večer, zvažuji pořízení sourozeneckého kočárku Easyealker duo a zajímalo by mě, zda se dá sportovní sedačka upevnit na podvozek tak, aby dítko bylo ke mě čelem, tj aby sedělo proti směru jízdy. Děkuji za info 🙂

martulka6188
20. srp 2018

@jaakaa Kocar sice nemame, ale byli jsme se na nej divat. Pokud si to dobre pamatuju, tak to nejde.

kackacerm
21. srp 2018

Easywalker mame, i kdyz jen na jedno dite, ale tohle je jedina slabina kocarku, bohuzel to nejde, ale jinak je perfektni.

hafika
21. srp 2018

Ne, ale to nejde snad u žádného dvojkočárku, který zároveň projede dveřmi. Typy, kde jsoz sedačky proti matce nebo se dají přehazovat jsou moc široké a nikde zas neprojedete. Pokud je to pro sourozence, tak pak možná nějaké kočárky se sedačkami za sebou, pro dvojčátka by mi vadilo, že jedno je moc daleko, známá hodně pak po roce dvojčat kupovala dvojgolfky, protože se kočár moc prohýbal při najíždění na chodníky a hrozilo zlomení rámu.

Jinak jsem jedna z mála, co kočár jako sporťák moc nemusela. Dvojky mi v něm řvaly, asi jim moc svítilo do očí (nepomohly ani žádné clony, buď nestačily nebo nic neviděly, ta stříška je prostě blbá) nebo vadila chybějící opora nožiček. Bludičkou dopředu to nebylo, v golfkach po straším byly v klidu a taky na mě neviděly, stejně tak byl v pořádku sporťák po starším.

Heled u easy je výhoda že má ve stříšce okénko. Já mám tedy na jedno dítě ne dvoj ale je to fajn a není potřeba aby koukala na mě. Takhle je otočená tam kam ty, vidíš pejska, auto, bagr můžete komunikovat. Kdy by koukali za musíš se pořád otáčet. Ale je to jen můj názor. Jinak za mě ten kočár top. Nejlepší co může být. Máme ve městě tři pro dvojčátka a každý z nich je s ním spokojený 😀