Zdravím,
zvažujeme koupi trojkombinace kočárku Hartan VIP. Primárně pro ještě nenarozené dítko, ale taky jsme chtěli vzít teď na dovču sporťák pro naši 20 měsíční dceru. Plánujeme tam hodně chodit, dlouhé čekání na letišti, apod. a zkrátka chceme, aby měla pohodlí.
A teď k mojí otázce, dá se nějak složit sporťák tak, aby byl pořád jeden kus? Aby se nemusela vycvakávat ta sedací část? Na instruktážních videí a na e-shopech toho o skládání moc neříkají.
Předem díky!
A pokud ne, existuje nějaký jiný Hartan, kde to jde?
Díky předem!
@sofia_sofiova
Trojkombinaci nekupujte protoze autosedacky z trojkombinaci nejsou kvalitni a ani bezpecne.Sportaky taky nejsou nic moc,je lepsi pak koupit sportak zvlast.
Za sebe muzu doporucit sportak peg perego book S,sklada se jako jeden kus a slozeni je opravdu jednoduche,hodne jsem s nim litala a na letisti to bylo super,navic ma velky kos coz je na vylety parada.Pokud bys k nemu chtela i hlubokou korbu tak maji verzi,ktera se da splacnout a slozit spolu s podvozkem.
@sofia_sofiova ale hartan neprodává trojkombinace, autosedačka se dokupuje zvlášť. Jinak hartan je moje srdeční záležitost, ale do letadla bych volila kočárek, který není ze dvou částí,už kvůli tomu, jak s tím zachazeji
@zelenaesmolda Ok, pro upřesnění dvojkombinace - sedačku máme kvalitní (po dceři).
@sofia_sofiova
a kolik ma dcera let?
@zelenaesmolda Psala jsem to hned v úvodním příspěvku. 20 měsíců
@ileni Jako jasně, taky znám lehčí a skladnější kočárky, ale dcera nám ještě pořád v kočárku sem tam usne a bude v něm trávit hodně času. Tak chceme, aby měla pohodlí. Jinak na kratší vzdálenosti po městě (kde bydlíme) bereme samozřejmě golfky.
@sofia_sofiova
Prehlidla jsem 🙂
@ileni Teď jsem tady študovala nějaký německý videa a texty a tam uživatelé píšou, že když je nasazená sportovní část, zádová opěrka ve vodorovné pozici a stažená střecha, je možné kočárek složit jako jeden kus, bez nutnosti vycvaknutí. Tak nevím, no...
@sofia_sofiova ten byl podobný jako německá Teutonia a tam to šlo, buď složit na dva kusy nebo v celkem, ale do tetadla bych tento kořárek nebrala, koupila bych nějaké golfky, které jsou lehčí.
@hojda Já taky, ale rozhodli jsme se tak s manželem, aby měla pohodlí. Pojedeme mhd na letiště cca hodinu, na letišti strávíme minimálně dvě hodiny, plánujeme tam hodně chodit a nebudeme používat auto. A i když máme golfky kvalitní, není to (třeba na spánek) prostě to samé.
Ale jsem ráda, že je to možný složit jako jeden kus, že to můžeme mít až k letadlu. Snad nám z toho nešvihne:D
@sofia_sofiova jo to oni jdou složit v celku, nepsala jsem že by nesly, do auta tak skládáme pořád,ale mě by bylo líto brát kočárek při takové pořizovací ceně do letadla. Když jsme jeli autem hartan jsme vezli, ale do letadla bereme joie, s tím ať si hází jak chtějí, za ty peníze co stal mě to nebolí ..už nám přiletěl bez střechy...takže ikdyž hartan jde složit bez rozebrani , tak tam není ta jistota,že to nerozdeli na 2 části oni...
@sofia_sofiova Jak myslíte, za mě to není dobrý nápad, všichni se snaží si vzít do letadla kočárky, které jim vezmou na palubu, pokud je musí dát do zavazadel, tak raději něco levnějšího, protože v tím kočárkem tam nikdo v rukavičkách zacházet nebude, měla bych strach, že ho někde hodí a lehací část se odpojí.
@hojda
ja jsem teda s kocarem litala hodne a nikdy se mu nic nestalo
@zelenaesmolda Hele nevím, já bych to asi riskovat nechtěla a všichni známí taky brali vždy golfáče i pro menší děti než píše zakladatelka. https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/kocarko...
A myslím, že musí být zabalený, aby uznali případnou reklamaci.
@hojda Jó? Nám šel zatím kočár vždycky do zavazadláku - složený jsme ho nechali před letadlem a po příletu si ho zase před letadlem vyzvedli - a nikdy ho po nás balit nechtěli. Ale většinou nám to vyjde, že lítáme s Ryanairem, tak třeba to mají jiné společnosti jinak.
@sofia_sofiova Tak jsi asi nikdy neřešila reklamaci? Ale možná to mají jinak, někde platí nebyl zabalený, nesplňoval přepravní podmínky, tak nemáš nárok https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/395303-...
@hojda Uf! No, tak ho asi i zabalíme, no... To už k tomu všemu zařizování všeho možného není taková položka.
@sofia_sofiova jako na letišti, jste ho tam chtěli ještě používat, ne?
měla jsem hartan racer gts a když se otočila sedačka, že ditě nekoukalo na maminku tak se kočárek složil jako jeden kus, ale i tak to zabíralo dost místa. osobně bych volila na dovolenou něco skladnějšího