Slevový kód FunBaby - nemá ho někdo?

wejinka01
3. bře 2019

Pěkný den,
vybrala jsem si sportovní kočárek Cam ve FunBaby. Chceme kočárek hlavně na nějaké to cestování a do zoo nebo až ji budou bolet” nohy. Nemáte prosím někdo slevu do tohoto obchodu ? Děkuji moc Veronika

badyr
3. bře 2019

@wejinka01 ahoj, slevový kupón nemám, ale také tam mám vybraný kočárek cam a od paní z prodejny mám info, že by v době veletrhu v Brně, měli mít cca 20% slevy. Veletrh by měl být v půlce března 😉

wejinka01
autor
3. bře 2019

@badyr Jee moc děkuji za info 🥰

kkk612
4. bře 2019

@badyr to je super, otázka jen jestli ve všech prodejnách nebo jen na veletrhu? I když kamarádka mi taky říkala, ze loni někdy březen/duben ty slevy 20% mívají. Ze kupovala dětskou židličku. Taky máme vybrány kočárek a 20% z te ceny už je dost.

badyr
4. bře 2019

@kkk612 já si myslím, že se to bude týkat i prodejen. Předpokládám, že kdyby se to týkalo jen veletrhu, tak by mi paní řekla a ona se vyjadřovala ve smyslu, že budou slevy na prodejnách. My jsme už dva roky po sobě využili slevy z časopisu Marriane a ušetřili díky tomu pěkných pár tisíc a teď chci ušetřit na golfáči 😉

kkk612
4. bře 2019

@badyr to je bezva zpráva, takže musíme z výplaty odložit 😀 Jo Jo, dny Marriane jsou fajn 🙂 ale loni jsem ještě nebyla těhotná a letos už nebudu těhotná, takže dost věcí musíme nakoupit ještě před Dny. Ale co bude případně potřeba, taky počkám až na ně, pokud to půjde 😂