Hezký den, potřebuji poradit, pročítám různé diskuze a nikde nenacházím to, co bych potřebovala. Mám trojkombinaci Camarelo malaga, ale její sportovní verze nám nevyhovuje. Potřebuji nějaký sporťák, který je hodně skladný (něco jako valco, Joie Litetrax nebo tak něco), ale zvládne terén. Jde o to, že bydlím na vsi, kde z větší části nejsou chodníky a pokud ano, tak jsou z kočičích hlav, místy vymletý asfalt a místy ani to ne (kameny, štěrk, vymleté kanály, které nejdou moc objet). Jezdím s ním 2x denně do školky pro starší dcerku. Školku máme daleko, takže bez skejtíku tam jdeme přes 40 minut. Tak nevím, jestli existuje něco takového hodně skladného, co hodně vydrží (odpružení, nafukovací kolečka) a jde na to přidělat skejtík. Máte tip? Předem Vám děkuji za rady a za zkušenosti. 🙂
A nebo valco s nafukovacími koly
Ja prodavam kocarek vyborny na vesnici je to Jogger by Adamex a myslim ze by vam vyborne poslouzil
@nikolamaresova Děkuji za nabídku. Jestli jsem se správně koukala, tak je to dvojkombinace? Tu bohužel nesháním. Raději bych, kdyby to šlo složit v jednom kuse.
@aedoss do terénu jsou super kočárky TfK...ale ta cena je vysoká,možná bazar?
my máme JANE slalom pro a jsme spokojeni, jezdíme hodně na výlety po lesních cestách a ve městě mame kočičí hlavy...
@aedoss ne trojkombinace vajicko korba a sportak
měla jsem na syna Britax B-motion 4 a všechno zvládla. Teď jdeme to trojkolky od Britaxu
@horymili
@crazy_girl3 Díky za typ 😉 pořád ještě po něčem koukám. 🙂
@aedoss chápu, je to fuška něco vybrat
Skuste Baby Jogger City Elite, ja ho měla a paradoxne mi nevyhovoval, protože byl hodně velký a robustní. Idealny do terénu. Do města se dle mně nehodí.Ma velké nafukovací kola ale je dobře skladný. Ma prodlouženou stříšku a sporťák je hodně dlouhý, takže se do něj vejde i 2,5 lete dítě a krásně se vyspí. A myslím ,že se tam da dát i skejtik ,ale to nevím jistě. Bohužel tenhle kočárek je však docela drahý.