Ahoj, nemáte prosím zkušenosti se silikonovými taškami na kočárek? Prosím, nechte si názory, že silikonová taška může být pouze O bag. Nejsem typ, který dá za kabelku 1800..
http://www.online-kabelky.cz/online-kabelky-cz/...
Tak my na kočárek mame nakonec koženou. Tuhle mi koupila kamoška, když slyšela že sháním tyrkysovou k hlubokému kočárku. Když jsem to tu dávala taška nebyla doma a mela jsem jen foto. Nicméně souhlasím na živo zklamání, ale naštěstí moje nactiletá dcera nad ní zajásala a v létě k vodě ji vynosí.
Jinak na fcb je uzavřená skupina AllForYou kabelky a tam paní šije doplňky na obag a má i pry pěkné neoriginalní těla za 375 kč
@svatuse ja mam ted 3. 2 velke a jednu mini. Nevim o praktictejsi kabelce k batoleti. Kdykoliv ji muzu polozit na zem a starat se o dite. Tech vylitych piti co uz zazila. Staci jen ubrousek a utru,vnitrni tasku hodim do pracky a hotovo. Ty penize za to stoji. A narozdil od kopii proste vypada dobre
Tak už ani když to člověk napíše do názvu diskuze, tak to některé prispevatelky neodradi 😕 Všechno holt člověk za peníze nekoupí 😁
@magdasan to je jako kdyz se tady nekdo zepta na kvalitni kocarek,ktery neni z Polska a vzdy se nejaka dobra duse s Roane nebo Dorjanem najde co si tam prihreje polivcicku. Clovek nechce reagovat ale nekdy mu to proste neda. Jen tak mimochodem do teto kategorie tato otazka vubec nepatri. Takze by se to mohlo cele uzamknout a je to.
Holky mate nektera na kocarku obag mini? Prave ja porad nevim jestli dat tu mini nebo pridit standart
@stepan2014 nosim někdy obě, ale ušila jsem si do nich kapsář. Nakonec mám tašku od pinkie a ta je super. Na obrázku je mini
Diky moc ja prave premyslela jestli nebudu muset poridit tu standart tohle mi pomohlo
@stepan2014 tady mini a standard
@ivchez moc diky na kocarek pujde bila mini a ja doufam ze se chlap smiluje a koupi mi tu cernou kosticku.je uzasna.
@stepan2014 jj to je. Já ted ujíždím na o'50 a moon light
Ja mela standart ale je na me moc velka .uz se tesim na jaro jak to vse prehodim na ruzove usi a ruzovy vnitrek 🙂
@stepan2014 taky mi přijde moc velká, tak jsem přesedlala na fiftýnky a super