Sháním záložní sportovní kočárek do terénu - hlavní parametry nafukovací kola a skladnost, aby se do kufru auta vešlo i něco jiného než kočár 🙂 Neřeším značku a moderní design, budu shánět bazarový - na komfort a kvalitu máme Inglesinu Magnum, ale cestování s ní nic moc, je prostě veliká... dítko má 16 měsíců, začíná chodit, takže když někam vyjedeme a nebude chtít chodit ani být v krosně či nosítku, potřebuji sporťák. Doporučen mi byl Quinny Speedi (prý je ale problém s polohováním zad), dále Patron (jenže ten je dost robustní), Baby Jogger (bazarový není k sehnání), Prampol (polské - neznám...). A teď babo raď 🙂 Děkuji všem!
Mame jeden mestsky kocarek a do terenu i tezkeho mame jeste jeden a to B.O.B Revolution SE, je to all terrain.
Zvlada lesni teren vcetne korenu i kamenu, horsky teren, i sjezdovku jsme sjizdeli v pohode z Medvedina dolu v lete, aj. 😀 zadni kola na rychlo upinaky, sklada se dvema pohyby a je z nej skoro placka v kufru auta pri slozeni 🙂 kola nafukovaci, zadni velikosti 16", vysoko nad zemi kosik, hydraulika na nastaveni odpruzeni, 5ti bodovy pas pro dite. 🙂 mam ho kdyztak u sebe v albech. Fotky z realu jeste budu nejak pridavat. Pripadne se klido na cokoliv zeptej 😉
Značky neznám, nové většinou nekupuju nic (málokdy), požadavků mraky 🙂 V garáži stojí velký australský kočár s obříma nafukovacíma a otočnýma kolama, asi tak 15 let starej. Ale potřebovala jsem něco do kufru malého auta, a pořídila bazarové Babydesign Sprint, chtěla jsem golfky. Ale musím říct, že víc než golfky mi to připomíná normální kočár, sice ne moc velká sedačka, ale kola jsou velká, i když nenafukovací. Možná by vám to stačilo. Mně to ale nestačilo jako golfky a musela jsem koupit opravdové golfky s pidikolama. Ten sprint se vejde i do hatchbacku, ale třeba doma už je prostorově dost velký na popovážení po bytě.
Concord wanderer zatím projel uplně vše až na hodně hluboký štěrk na dětském hřišti-trávu,polňačky,les a rozkopaný město. Podle mého je i dost skladný. Kola má naplněná nějakým gelem takže jsou měkka jako nafukovačky a přitom se nedají píchnout. Navíc se ty kola vůbec nesjíždí,mám kočárek z druhé ruky a když mi přišel myslela jsem že jsou k tomu uplně nová kola
my máme patron triton a ten robustní není, je lehounký.
Tak úplně stejnou otázku jsem řešila před cca 3měsíci v jiné diskuzi.Sháněla jsem terénní,ale skladný sporťák.Pořídila jsem si MUTSY URBAN RIDER. Není úplně skladný samozřejmě jako golfky,ale vejde se mi do auta parádně.Ale ten terén zvládá dokonale.Terénní sporťák a zároveň skladný na trhu asi není. prodala jsem x-lander x3,jelikož nebyl odpružený.Což mutsy je. ještě jsme měla klasickou 3kombinaci s velkými nafukovacími koly,ta zvládala terén úplně nejlépe,byla houpací na řemínkách,ale špatně se skládala,byla těžší a veliká. Takže za mne mutsy.
Jaká je situace na trhu kočárků dnes, který lze doporučit? Řeším téměř totožný problém.
Peg Perégo GT3
Tak joggster twist.
x lander x-run? ale sundat mu ty zadní kolečka pro cestování...