Sháním skladný sportovní kočárek do terénu

tina_7
25. říj 2014

Sháním záložní sportovní kočárek do terénu - hlavní parametry nafukovací kola a skladnost, aby se do kufru auta vešlo i něco jiného než kočár 🙂 Neřeším značku a moderní design, budu shánět bazarový - na komfort a kvalitu máme Inglesinu Magnum, ale cestování s ní nic moc, je prostě veliká... dítko má 16 měsíců, začíná chodit, takže když někam vyjedeme a nebude chtít chodit ani být v krosně či nosítku, potřebuji sporťák. Doporučen mi byl Quinny Speedi (prý je ale problém s polohováním zad), dále Patron (jenže ten je dost robustní), Baby Jogger (bazarový není k sehnání), Prampol (polské - neznám...). A teď babo raď 🙂 Děkuji všem!

ev.ka
25. říj 2014

x lander x-run? ale sundat mu ty zadní kolečka pro cestování...

jaya
25. říj 2014

Brio Go - je i varianta s nafukovacimi terennimi kolecky.

gepe
25. říj 2014

Mame jeden mestsky kocarek a do terenu i tezkeho mame jeste jeden a to B.O.B Revolution SE, je to all terrain.
Zvlada lesni teren vcetne korenu i kamenu, horsky teren, i sjezdovku jsme sjizdeli v pohode z Medvedina dolu v lete, aj. 😀 zadni kola na rychlo upinaky, sklada se dvema pohyby a je z nej skoro placka v kufru auta pri slozeni 🙂 kola nafukovaci, zadni velikosti 16", vysoko nad zemi kosik, hydraulika na nastaveni odpruzeni, 5ti bodovy pas pro dite. 🙂 mam ho kdyztak u sebe v albech. Fotky z realu jeste budu nejak pridavat. Pripadne se klido na cokoliv zeptej 😉

diamanta
25. říj 2014

Značky neznám, nové většinou nekupuju nic (málokdy), požadavků mraky 🙂 V garáži stojí velký australský kočár s obříma nafukovacíma a otočnýma kolama, asi tak 15 let starej. Ale potřebovala jsem něco do kufru malého auta, a pořídila bazarové Babydesign Sprint, chtěla jsem golfky. Ale musím říct, že víc než golfky mi to připomíná normální kočár, sice ne moc velká sedačka, ale kola jsou velká, i když nenafukovací. Možná by vám to stačilo. Mně to ale nestačilo jako golfky a musela jsem koupit opravdové golfky s pidikolama. Ten sprint se vejde i do hatchbacku, ale třeba doma už je prostorově dost velký na popovážení po bytě.

eliskaxox
25. říj 2014

Concord wanderer zatím projel uplně vše až na hodně hluboký štěrk na dětském hřišti-trávu,polňačky,les a rozkopaný město. Podle mého je i dost skladný. Kola má naplněná nějakým gelem takže jsou měkka jako nafukovačky a přitom se nedají píchnout. Navíc se ty kola vůbec nesjíždí,mám kočárek z druhé ruky a když mi přišel myslela jsem že jsou k tomu uplně nová kola

beruska1989
25. říj 2014

my máme patron triton a ten robustní není, je lehounký.

10lili
25. říj 2014

Tak úplně stejnou otázku jsem řešila před cca 3měsíci v jiné diskuzi.Sháněla jsem terénní,ale skladný sporťák.Pořídila jsem si MUTSY URBAN RIDER. Není úplně skladný samozřejmě jako golfky,ale vejde se mi do auta parádně.Ale ten terén zvládá dokonale.Terénní sporťák a zároveň skladný na trhu asi není. prodala jsem x-lander x3,jelikož nebyl odpružený.Což mutsy je. ještě jsme měla klasickou 3kombinaci s velkými nafukovacími koly,ta zvládala terén úplně nejlépe,byla houpací na řemínkách,ale špatně se skládala,byla těžší a veliká. Takže za mne mutsy.

lena_d
26. črc 2016

Jaká je situace na trhu kočárků dnes, který lze doporučit? Řeším téměř totožný problém.

efijil
26. črc 2016

Peg Perégo GT3

espada
20. srp 2016

Tak joggster twist.