Milé maminky. Stalo se nám, že nějakej haj** se vydal na „nákup“ do sklepa, kde jsme měli věci pro mimčo, naštěstí byl vyrušen. Mno víc škody než aby něco fakt hodnotnýho vzal. Ale na co mu pazoury stačily, tak vzal tašku doplňků ke kočárku a v tý byl i NÁNOŽNÍK na hlubokou korbu PEG PEREGO CULLA. Hledám kde se dá, ale nikde jsem nenašla, že by se náhradní prodával. Neprodává někdo, nebo neporadila by mě některá maminka, který tip univerzálu pasuje? Kočárek je v dokonalým stavu a na koupení nový korby fakt nejsou momentálně korunky. Termín mám za měsíc a kousek, takže je to docela zápřah na moje nervíky. Moc Vám všem děkuju za ochotu
to je teda situacia ☹ 😠 k tomu peregu hladala som ho niekedy davno pre manzelovu tetu a ich ditko a tak viem, ze maju celkom fajn stranky
skusila by som oslovit offiko dodavatela s tym, ci by nevedel pomoct, gut by bolo ak ste ho kupovali novy a je v zaruke, to by mozno mohli mat riesenie...ak nic ine tak Ceska stranka tusim obsahuje i bazar tak mozno aspon inzerat by pomohol veci, ze zhanate..aj ked neviem aky velky trh v cechach je, mozno by ste mohli skusit aj nemecke ofiko stranky alebo poliakov....predsa len su to vacsi obchodnici a aj trh je to vacsi, drzim palce nech sa to podari ziskat 😉