Maminky, prosím vás o radu, sháním kočárek pro i proti směru jízdy, omlouvám se pokud se tu již takový příspěvek objevil, já ho nenašla. Moje dítko /9m/ když otočím po směru jízdy tak vydrží řvát celou cestu. Máme Quinny Buzz a potřebovala bych koupit prostornější sporťák. Musím koupit však takový, aby malý koukal při jízdě na mě ☹ . Představuji si něco podobného konstrukcí jako je Buzzík jen prostě větší. Nechci takové ty 4 kolové bitelné tanky. Mám to jen do města a maximálně na chodníky typu kočičí hlavy. Ohledně financí to neřeším, až budu vědět co koupit tak se pak budu rozhodovat dle fin. možností. Může to být 3 kolka, ale i 4 kolka /dvě kola menší a dvě větší/. Moc prosím poraďte mi a pokud máte tak nějaká doporučení nebo naopak co vám na kočárku nevyhovuje. Moc děkuji.
Buzzík nám sedí suprově, je krásnej, moc dobře se s ním jezdí, ale syn mi nechce sedět po směru jízdy takže musí jen koukat na mě a tam nejde poloha úplně do sedu takže se pořád naklání a navíc je mu kočárek tip ťop, je to cvalda.
Do města je super cam pulsar, obě korby jsou prostorné, sporťák lze nacvaknout v obou směrech.
@kenza222 Britax B smart. Do města ideální a dá se otočit po/proti směru jízdy během vteřiny i s dítětem .-)
Nemůžu si vynachválit Mamas and Papas Sola lehoučký a snadno ovladatený ,sedačku přehazuji po cestě i když tam malej sedí.
Teutonia - Spirit nebo Be you.