Sedí na Britax b-motion 4 plus i jiná pláštěnka?

sabina90
14. črc 2016

Prosím, sedí na tenhle kočárek i jiná pláštěnka než od Britaxu? Děkuji 🙂

simona1508
14. črc 2016

@sabina90 Ahoj, ano měla by. Já mám britax b motion 4 a ptala jsem se v obchodě a prodavačka říkala, že má univerzál za 300,-, která sedí. Ovšem když jsem rozbalila krabici s kočárkem doma, tak tam pláštěnka byla origoš 🙂

sabina90
autor
14. črc 2016

@simona1508 dekuju. Ja uz prave cetla ze ne vsechny na ten kocarek sedi. A co sedi na motion nesedi na motion plus. Nevim proc :-/ a plastenka k tomuhle je zvlast a stoji tisic korun tak mi to projde zbytecne teda.

petruszka_k
15. črc 2016

Ahoj, mam puvodni britax b-motion 4 a k nemu plastenku tracking maxi od emitexu. Sedi dobre, jen se natrhla kvuli rukojeti kocarku. Jinak na strankach emitexu uvadi, ze pl. tracking universal sedi na tento kocarek. Myslim si, ze konstrukce puvodniho kocarku a toho plus je stejna, jen ma ten plus nejake vychytavky. Akorat ma ten plus, tusim, polohovani operky pod nohy, tak nevim, jak to bude sedet s plastenkou...

sabina90
autor
16. črc 2016

@petruszka_k dekuju za tipy, nakonec jsem poridila Diago XL a sedi dobre 🙂 jinak plusko je celkove vetsi nez BM4 se mi zda ale nechci kecat 🙂)

alenakm
2. zář 2016

@sabina90 dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak jste s tímto novým typem b-motion spokojena? Také uvažují o jeho koupi plus odkoupení hluboké korby...

sabina90
autor
20. zář 2016

@alenakm dobry den. Omlouvam se byla jsem ted nejakou dobu neaktivni 🙂 kocarek byla laska na prvni pohled a stale je. 🙂 neni nic co bych mu vycetla. Prostorny, prejede temer vse, skladny a muzete stridat barvy 🙂 s tou vahou, mozna je pro nekoho trochu tezsi ale ja mela predtim kocarek jednou tolik tezsi a je me kus baby takze pro me i vaha super 🙂

misaklos
26. říj 2016

@sabina90 Dobrý den, taky zvažuji koupi tohoto kočárku. Jak jste psala je to láska na první pohled. Jsem ale trochu zklamaná, že k plusku nemají nánožník. Tedy prozatím. Mají ho naskladnit až ke konci ledna příštího roku. Jak jste řešila toto?

sabina90
autor
24. lis 2016

@misaklos vykaslala jsem se nakonec na original, stejne si myslim ze by byl k prdu jako ten co maji ted a jejich pristupem me tak nastvali ze jsem se rozhodla koupit nanoznik od Pinkie. Sedi dobre a vypada skvele, akorat jsem dala pryc madlo ktere je pred ditetem. My to nejak nepotrebujeme.

ivchez
12. zář 2017

@petruszka_k plusko je rozměrově délší i vyšší o skoro 10 cm

veroniquecz
12. zář 2017

Za mě Britax 🔝👍 Pláštěnku na sportak jsem měla z DM za par korun a nanoznik Black square od Pinkie, měla jsem i originál, ale byl krátký. Na hlubokou korbu jsem měla origo.

luckasnazilka
23. říj 2017

Holky prosím může být tento kočárek už od narození?

ivchez
23. říj 2017

@luckasnazilka ahoj já mám plusko a mám sundanou sedačku a mám nacvaknutou hlubokou korbu. Pokud bys chtěla mít v sportáku i novorozeně, tak vyloučeno to není, dá se totiž dát do úplného lehu, ale musela by sis tam koupit tu vložnou tašku, která ale stojí cca 1500 a to už koupíš za 2000 i možná méně starší korbičku. Problém je totiž, že na miminko neuvidíš, protože sporták vezeš tak, že u sebe máš stříšku a mimi kouká před sebe né na tebe což je u miminka na houby když na něj nevidíš.
Na fotce mám sklopenou stříšku. Pokud budeš chtít více fotek můžu ti je poslat do zprávy. Syn má 6 měsíců a pořád ještě je v kluboké korbičce.

ivchez
23. říj 2017

@misaklos nánožník Britax je na prd. Zkoušela jsem ho na prodejně a nesedl mi. Kamarádka má taky plusko ale to Denim co koupila už i s nánožníkem a ten teda sedí. Já si nakonec koupila nánožník u Pinkie. Koukněte na jejich stránky mívají akce. Já ted koupila nový za 560 ten modrý maskáč

luckasnazilka
24. říj 2017

@ivchez
Jo v pohodě to my počítáme s nějakou trojkombinací...
Jen teda dost blbý že nejde po i proti směru jízdy sporťák...to je celkem minus řekla bych.

ivchez
24. říj 2017

@luckasnazilka ted se tak dělá mnoho kočárku. Sama jsem taky chtechtělala možnost mit oboustranny sporťáksporťák a nakonex Britax vyhrál. Je fakt prostorný a super skladný. Koukni mám fotky v albu jak jsme ho vybalili. Co se týka autosedaček tak jsem na něm vozila nejdřív Römer baby safe sleeper a ted vajíčko od Cybexu Aton4 přes adaptéry a super.

petrajanska01
28. lis 2017

Ahoj holky, zvazuji koupi kocarku Britax. Nemuzu se rozhodnout mezi B-Motion 4 a 4 plus. Co byste mi doporucili? V testu je lepe hodnocen ten pluskovy.
http://radimradi.cz/britax-b-motion-4-plus-se-h...
Diky moc. Petra

sabina90
autor
29. lis 2017

@petrajanska01 je to jen o tom co od toho kocarku ocekavas. 4plus je o kilo tezsi (pro me zanedbatelne) jinak je mnohem prostronejsi, nepropichnutelne kola ktere se chovaji stejne jako nafukovaci, lepsi striska, polohovani nozicek, velka skala barev na vyber... tohle Bm4 chybi no. 🙂

ivchez
30. lis 2017

@petrajanska01 my jeli do krámu pro b motion tríkolku a odjeli právě s pluskem. Je sice o něco těžší, ale já nejsem tintítko a i moje dcera 158 cm a 50 kgs ním lehce jezdí i v terénu. Za mne top kočar.

gabculkaa
4. únor 2018

Ahoj holky, zkusím to tu oživit - řeším kočárek a vypadá to, že nakonec vyhraje b motion - 4 plus. Ale přeci jen se chci zeptat na vaše zkušenosti. Budu stručná - nevytřásli jste v hluboké korbě buggy z dítěte duši, když ty pružinky na pérování tam jsou víceméně jen pro parádu? Jak moc vám vadila nemožnost otočení dítetě k mamince ve sporťáku? Počítám, že malý tam půjde cca v půl roce a pokud bude úzkostný po tatínkovi, tak budeme denně chodit s muzikou..

sabina90
autor
26. únor 2018

@gabculkaa Ahoj. Ja jsem sice hlubokou korbu vubec nepouzivala ale co vim od holek, tak hluboka korba se trosku kyve, ma vuli. To schvalne kvuli narazum. A ne neni to ditko hlavou trosku dolu, jak si nektere mysli. A ty pruziny se mi casem rozperovaly v terenu. Jinak k tomu otoceni, syn me mel vzdy uplne na haku. 😀 Byl unesen z kolemjedoucich aut atd. Takze jemu by se naopak otocenemu ke mne moc nelibilo. Ale to je dite od ditete. Jeste jen tak pro info. Kdybych mela porizovat tenhle kocarek pro novorozene, tak hlubokou korbu vubec neporizuju a poridim z druhe ruky jen vloznou tasku. Ja jsem syna soupla do sportaku bez tasky nalezato uz ve 4 mesicich. 🙂 Original nanoznik na sportak je pry taky na prdlacku. A pri skladani treba do auta je potreba ai davat pozor na podlozku pod nozky. Ona se otevre, zacvakne se pojistka a pak se ten kocarek na nej polozi a to se silou zase procvakne a zavre. A pak se holky divi, ze jim to pak pod nozkama samo pada. 🙂