Safety 1st Ideal Sportive - kočárek, máte?

memento1331
7. srp 2014

Dobrý deň dievčatá.
Máte niektorá z Vás tento kočík: Safety 1st Ideal Sportive:
http://kocarky.heureka.cz/safety1st-ideal-sport...

My sme si ho nedávno zakúpili (použitý) a teraz uvažujem ako sa mi s ním bude kočíkovať keďže predné koliesko nemá otočné o 360 st. len sa vlastne nakláňa. S predným otočným kolieskom bola ľahká manipulácia všade. Ak máte skúsenosť, tak prosím napíšte 🙂

Ešte jednu vec som si uvedomila až po kúpe a to, že nemá madlo pred dieťa na športovej časti a ako sa tak pozerám na kočík, tak ani nevidím kde by sa to madlo dalo založiť a teda ma s tým napadá, že kde uchytím prípadne nánožník (ak ho zoženiem, možno aj fusak). Ak s týmto máte tiež skúsenosť, tak opäť poprosím o komentáre 🙂

Kočík sa mi inak zdá celkovo priestranný a v podstate ani nie je ťažký, dokonca sa nám zmestil aj do kufru malého auta, keď sme ho boli kúpiť (Grande Punto). Ešte som s ním nejazdila, len tak na prázdno pri skúšaní, ale iné je jazdiť s prázdnym a iné s plným kočíkom 🙂

memento1331
autor
9. srp 2014

Žiadna z Vás nemá skúsenosť s týmto kočíkom? 😨

hankazm2
17. bře 2016

Ahoj ja zkušenost nemam, ale rada bych znala tvoji. Můžeš me o něm neco napsat. Prosim te jaký rozměr má vnitřní krabička? Jak dloho jsi v ní miminko vozila?