Maminky, chtěla bych se poradit ohledně výběru kočárku.Bydlím na kopci (Jižní svahy ve Zlíně), chtěla bych aby byl kočárek vhodný i do terénu, aby měl prostorný košík do kterého se dá pohodlně dostat a také aby byla přijatelná cena ve spojení s kvalitou. Chci toho moc? 😀 Jaké máte kočárky a jak jste spokojené? Jaký by jste mi doporučili?
jee, děkuji za tip 🙂
@vveronicka Já mám Firkon a byla jsem s ním víceméně spokojená - má své mouchy, ale když jsem pak přemýšlela, jaký kočárek bych koupila místo něj, tak jsem nenašla žádný, kde by mi něco nevadilo. Pak jsme dokoupili ještě Britax B-Agile jako lehký a skladný sporťák a s tím jsem spokojená 100% - ale pro novorozeně by mi nestačil. Možná bych zvážila Britax B-Motion, který má nafukovací kolečka a myslím, že se tam spíš počítá s tím, že by v tom jezdil i prcek, je víc do terénu a má jen 10 kg. Určitě bych Ti doporučila se zaměřit na váhu, protože my v žádných kopcích nežijeme, ale ten Firkon se docela proveze a je to fakt obrovský rozdíl proti tomu Britaxu.
pre jedno deculko sme mali sportovy kociarik airbuggy - nenasla som nic co by mi extra vadilo, k tomu na co sme ho mali vyhovoval - obvykla vytka ze ditko nemoze byt otocene smerom k rodicovi, resp. rucka otacacia,ktora to umozni, nam nevadilo lebo kociar bol na sport pre tatinka a na mojkanie sme mali nositko, to bolo vyuzivane castejsie...takze za mna supiskovy kociarik idealny pre maminu co chce cosi ine ako co je furt viditelne u vacsiny, fakt sme za celu dobu kocikovania stretli 2x nas kociar a to mi vyhovuje
rovnako tak bol fajn priestor pre babatko v porovnani s kamaratkami velky a pritom ide o kociarik ktory sa zmesti i do najmensieho autiaka
taky do koca i do voza je myslim
a pre dvojku surodenecku sme rovnako tak do teraz vyuzivali- vyuzivame Phil and teds - velmi podobny podla mna aj ked cenovo inde a jasne pre dvoch takze ak by sa ti nelubil nas airbuggy tak klido pozri aj Phil and teds je to v podstate rovnake riesenie kociarika len za kus iny peniaz a s moznostou mat z neho dvojkociar 😉 🙂
@vveronicka Dobrý den, dle Vašich preferencí bych Vám doporučila kočárek Chicco Trio Activ 3. Jedná se o kvalitní trojkombinaci. Kočárek je vhodný do jakéhokoliv terénu díky nafukovacím kolečkům s tlumiči. Košík je velice dobře přístupný, ať už v hluboké, sportovní verzi, nebo při nasazené autosedačce. Složený podvozek kočárku s možností sklopení třetího kola zabere minimum místa, např. v autě apod.