Roční dítě. Fusak, nánožník, deka?

20. zář 2022

Zdravim maminky,
Zajima me, jak řešíte zateplení ditete ve sportaku. Mam ročního chlapecka, ktery zacina pomalu tapat. Mela jsem predstavu, ze vyrazime ven v kocarku a obcas ho necham proběhnout. Vyjimecne se stane, ze v kocarku usne. Koupila jsem SoftShell kombinezu a zateplene navleky na nozky. Davate svoje rocni deti do fusaku? Nebo mate nanozni? Nebo staci deka?
Dnes je celkem zima a byl jen v kombineze a byl teploucky. Jina situace by asi byla, kdyby usnul.
Diky za vase zkusenosti

ellyem
20. zář 2022

Syn má taky rok, mám ještě fusak z loňska a koupila jsem nepadací softshellovou deku. Syn moc chodit venku zatím nechce, je pohodlný a raději se vozí, takže u nás problém vyřešen, nicméně kdyby přecijen chtěl, tak mu dám oteplováky/kombinézu, nechám zadní část fusaku, ať ho to hřeje na záda a na nohy mu dám klasickou deku a na ni tu softshellovou.

jjasmina
20. zář 2022

V roce jsme měli koziskovy fusak ještě

pakeros
20. zář 2022

Syn má jarní/podzimní fusak a ještě má na kocarku nepadaci deku.

aspie83
20. zář 2022

Kluci měli fusaky jen jako miminka... Když chodili, tak už ne, ale oni jsou oba akční 😉 když náhodou déle seděli nebo mimořádně usnuli, dala jsem přes ně deku a v pohodě 😉

optimistic
20. zář 2022

Prosím co je to ta nepadací deka? Jaký výrobce? Děkuji.

autor
20. zář 2022
veroniquecz
20. zář 2022

Má nanoznik a jaro/podzim fusak. Dá se ohnout jako tunel, takže v pohodě i s botams.

pampeliska1313
20. zář 2022

Mám rostoucí fusak, nedám na nej dopustit.🙂

gabinkapetanek
11. říj 2022

Já jsem měla pro dceru fusak ,který se dá dole u nožiček rozepnout na botky,takže ikdyz běhala a pak byla v kočárku nebyl problém 🙂

mata2hari
11. říj 2022

Teď dávám slabý emitex,chodíme s dcerkou bez kočáru,ten má na spaní a jalo dopravní prostředek pro rychlé přemístění.. dá se rozepnout na deku nebo ohrnout na tunel.. na zimu mám fusak Little Angle a i tam jde odepnout spodek na tunel..uvidíme zda a jak dlouho bude takto vyhovovat.. jo a podložku s nánžníkem máme taky - používám na spánek.

gdpr
11. říj 2022

Malý mal fusak ešte pred rokom keď mal rok... teraz bude mať 2 a zatiaľ nemá ale viac behá mimo kočiara ako je v ňom.