Zdravim maminky,
Zajima me, jak řešíte zateplení ditete ve sportaku. Mam ročního chlapecka, ktery zacina pomalu tapat. Mela jsem predstavu, ze vyrazime ven v kocarku a obcas ho necham proběhnout. Vyjimecne se stane, ze v kocarku usne. Koupila jsem SoftShell kombinezu a zateplene navleky na nozky. Davate svoje rocni deti do fusaku? Nebo mate nanozni? Nebo staci deka?
Dnes je celkem zima a byl jen v kombineze a byl teploucky. Jina situace by asi byla, kdyby usnul.
Diky za vase zkusenosti
V roce jsme měli koziskovy fusak ještě
Syn má jarní/podzimní fusak a ještě má na kocarku nepadaci deku.
Kluci měli fusaky jen jako miminka... Když chodili, tak už ne, ale oni jsou oba akční 😉 když náhodou déle seděli nebo mimořádně usnuli, dala jsem přes ně deku a v pohodě 😉
Prosím co je to ta nepadací deka? Jaký výrobce? Děkuji.
@optimistic ja se divala na tohle:
https://www.ma-tata.cz/nanozniky--fusaky--deky/...
Má nanoznik a jaro/podzim fusak. Dá se ohnout jako tunel, takže v pohodě i s botams.
Mám rostoucí fusak, nedám na nej dopustit.🙂
Já jsem měla pro dceru fusak ,který se dá dole u nožiček rozepnout na botky,takže ikdyz běhala a pak byla v kočárku nebyl problém 🙂
Teď dávám slabý emitex,chodíme s dcerkou bez kočáru,ten má na spaní a jalo dopravní prostředek pro rychlé přemístění.. dá se rozepnout na deku nebo ohrnout na tunel.. na zimu mám fusak Little Angle a i tam jde odepnout spodek na tunel..uvidíme zda a jak dlouho bude takto vyhovovat.. jo a podložku s nánžníkem máme taky - používám na spánek.
Malý mal fusak ešte pred rokom keď mal rok... teraz bude mať 2 a zatiaľ nemá ale viac behá mimo kočiara ako je v ňom.
Syn má taky rok, mám ještě fusak z loňska a koupila jsem nepadací softshellovou deku. Syn moc chodit venku zatím nechce, je pohodlný a raději se vozí, takže u nás problém vyřešen, nicméně kdyby přecijen chtěl, tak mu dám oteplováky/kombinézu, nechám zadní část fusaku, ať ho to hřeje na záda a na nohy mu dám klasickou deku a na ni tu softshellovou.