Rockit - houpadlo kočárku. Funguje?

cherie24
12. kvě 2020

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s houpadlem kočárku Rockit. Pomáhá to nebo je to jen chyták? Malé bude 8 měsíců a vůbec mi nechce spát sama. Buď usne u prsa a nesmim se od ní hnout, jinak je hned vzhůru a už nezabere a v kočárku spí pěkně, ale jen za předpokladu, že se s ním jezdí nebo houpe. Pak tam vydrží spát i 2 hoďky, ale pokud kočárek stojí, tak spí sotva půl hodiny. Jsem s malou sama a neskutečně bych ocenila, kdybych měla aspoň chvilku klidu pro sebe a odpočinula si nebo zacvičila, dala si kafe u knížky ... Má to takhle od narození a už mi z toho občas maličko hrabe.

ninolleta
12. kvě 2020

To vím o čem mluvíte, mám to s malou podobně, je jí už 15 měsíců a přes den spí doma a musím ležet s ní a když ještě spavala v kočárku, tak se muselo furt chodit. Jediný čas pro sebe mám večer, když usne, pokud se probudí, knoura, to slyším v chuvičce, tak za ní jdu, prikojim a ona zas spí dál. Bohužel houpadlo jsem nezkoušela, tak nemohu o něm nic říct.

sasui1
12. kvě 2020

Mam zkusenost s houpadlem ze stareho strojku na sterace 😁 homemade... Pouzivala to mati u brachy. A naramne si to treti posledni ditko pochvalovala jak pekne spinka 😁 ale on celkove vzdy pekne spal. Takze jak moc to pomohlo nevim... Jeho tatinek je nadseny elektrovrtal takze to udelal spis z hecu nez pro potrebu... Ale ucel to plnilo... 🤣