Roan Bass Next. Jste s kočárkem spokojeni?

anastasia98
6. bře 2021

Ahojky, prosím máte někdo tento kočárek? Popřípadě jak jste spokojeni? Budu rada za každou odpověď.😊

leniczka23
6. bře 2021

Klasický polský kočárek, pokud nečekas mnoho tak postačí.
https://www.emimino.cz/diskuse/roan-bass-240068/

anastasia98
autor
6. bře 2021

@leniczka23 toto by měla byt úplně nová řada právě, vyšel 2020 a nemá s předchozím Bassem skoro nic společného, proto by mě zajímalo. Vypadá, že má fakt hezky vymyšlené odpružení

anastasia98
autor
6. bře 2021

Ještě jsem premyslela jaký je například v porovnání s Moon Solitaire. Jde mi hlavně o to odpružení

kaca_imrnous
6. bře 2021

Ahoj 🙂 Roan Bass Next je sice polsky kocarek, ale co je polske, nemusi byt spatne - a u tohoto modelu 2020 to plati dvojnasobne. Za me se jedna o velmi kvalitni kocarek. Ma celkem velka gelova kola, mekke odpruzeni a pridavny tlumic, diky kteremu se Vam prijemne pojede nejen ve meste, ale v podstate v jakemkoliv terenu. Ma vyskove nastavitelnou rukojet, prijemne velky kosik a prodava se v mnoha peknych designech (ja miluji cerne provedeni 🙂). A navic je cenove dostupny - rekla bych za malo penez hodne muziky. Doporucuji 🌷

kaca_imrnous
6. bře 2021

V porovnani s Moon Solitaire hraje roli asi hlavne cena a design (Moon Solitaire se mi osobne az tak nelibi, ale to je samozrejme otazka vkusu 😊). Jizdni vlastnosti jsou dost podobne, akorat tedy Moon Solitaire ma kola gumova a ja jsem ze zkusenosti fanouskem spise gelovych. Sla bych spise do Roanu. 🙂

anastasia98
autor
7. bře 2021

@kaca_imrnous moc děkuji za obsáhlou odpověď! ❤️