Ahoj, má někdo zkušenosti s reklamací kočáru u feedo? Má to vůbec cenu nebo to bude ztráta času a neuznají jí? Jde nám o uvolněnou konstrukci v pístu, pruží nerovnoměrně.
já jsem reklamovala kočárek téměř po dvou letech, kvůli ložisku a reklamace - oprava proběhla bez problému
Určitě reklamujte.
Nam u kocarku praskla konstrukce podvozku, chtela jsem vratit penize a ne zbozi vymenit a stejne mi ho poslali vymenene s touto odpovedi...Dobrý den,
rád bych Vás informoval, že pokud je vada opravitelná a je možnost vyměnit určitý díl v tomto případě výměna konstrukce, tak nárok na vrácení částky za produkt nevzniká. Jen v případě že je reklamace uznána a vada neopravitelná tzvn. Výměnou komplet celého produktu anebo vystavením dobropisu ze strany dodavatele.
Prakticky vam za kocarek nikdy penize nevrati, protoze tezko bude potreba vymenit komplet dvojkombinaci🤣 a ted co...konstrukce praskla takovym zpusobem, ze do tohoto kocarku uz dceru nikdy neposadim😡 k cemu mi je, ze mi podvozek vymenili🙄i kdyz v dusledku je to vada neopravitelna😖
@lucier11 Pracovala jsem s Feedem, rozhodně to zkuste! 🙂