Dobrý den, potřebovala bych informace o kočárku Camarelo Art - růžový. Vzhledem k tomu, že není nikde na prodejně a musí se objednat po internetu, tak budu ráda i za foto.
Přikládám odkaz kde je kočár vyobrazen.
http://www.babybody.cz/variant/kocarky/kombinov...
Předem moc děkuji
Také uvažujeme o tomto kočárku, jen jinou barvu. Naši známí si ho nemůžou vynachválit. Teď v něm vozí druhé dítko a nenašli nic, co by jim vadilo. V prodejně jsme už na něj koukali, přijde mi lehký, miminko se do něj krásně vejde i v zimním fusaku.
Dobrý den, pokud by byl zájem, prodávám art úplně nový, mrkněte na bazar, trojkombinace
ahoj holky, zaujal mě kočárek caramelo art limited, ale trošku mám obavy z té bílé barvy - koženky na korbě, nemáte některá zkušenost? Loupe se to? Nežloutne to například na sluníčku? Budu vděčná za každou zkušenost. Je to tento typ kočárku http://www.kocarky-babylon.cz/kocarky/kombinova...
ahoj m máme taky camarelo art limited z r.2015 a je stále perfektní. lehké ovládání, velká korbička, skladný, lehký. za nás spokojenost. někdo na polské kočárky nadává, ale šli jsme do toho a nelitujeme. a to jej máme z druhé ruky a vypadá stále jako nový. barva nevybledává. doporučuju 🙂
Měli jsme u prvního dítete. Celkově jsme byli spokojeni. Bílá koženka se neloupala, šla krásně čistit ani nezloutla. Barva krásná, nevysisoval se...Velké plus byla určitě velká korbička a stříška, šla krásně stáhnout. Kočárek byl dobře odpruzeny. Nákupní košík taky dobře dostupný a velký. U druhého dítěte však máme vybraný jiný a to z důvodu, že to byl pro nás takový větší kolos a zabral nám v autě celý kufr. A jelikož budeme ještě pořizovat skejtik na kočárek vybírala jsem teď lehčí kočárek. Přece jen do kopce atd. něco vážil.
Díky holky za příspěvky, nakonec sme se rozhodli do toho jít a camarelo objednat sice trošku jiný typ - sevilla (přece jen sem se bála té koženky), který se trosku liší, není to kombinace s kozenkou, tak snad to bude ok a bude nám sloužit dobře.
My ho meli akorat v jinem barevnem provedeni. Nemuzu si stezovat,krasne se ovlada,peruje,zvlada i horsi tereny,taska je velka,korbicka taky,kosik pod korbickou tak akorat,kocarek je lehky,ja urcite doporucuji ☺.