ahoj maminky, jdu k vám pro radu :o) koupila jsem pro syna kombinaci baby design lupo a nyní zjišťuji, že do sportáku s fusakem už syna prostě nenarvu :-/ chtěla bych od vás tip na nějaký prostorný (!) sportovní kočárek s pneu koly.
Můj dosavadní kočárek má parametry:
30 cm šířka korby,
46 cm délka zad,
26 cm délka sedáku,
20 cm nánožník,
100 cm výška korby.
Oba dva jsme vysocí. Syn v necelých 11 měsících: 10,5 kg a 82 cm.
Ono je nejhorší, že mě se líbit třeba britax - ale ten je jen o 1 cm širší v oblasti sedáku 😒 plno jich je podobných velikostně, nebo mají ta otočná kolečka...
Ale díky za tip, mrknu na to 🙂
já mám easy walker a je obrovský přitom velice lehký a krásně ovladatelný kočárek
já měla před 8 lety Patron Apollon Alux, luxusní tank, velký prostorný kočár s pneu koly , v zimě fusak bez problému a teď koukám, už ho nedělají a já bych ho tak chtěla :(
@astyna mě nepřišel těžký,po císaři jsem si ho sama házela do auta, ale firma ho už stejně nedělá, ale občas ho někde ještě vyprodávají. M se líbil proto,že měl tu vložnou tašku pro mimi, když nebyla potřeba, vytáhla se a nazdar. nechtěla jsem hlubokou korbu, pak sportovní, vyměňovat to a skladovat :D
mam od svagrové red sport castle a je super prostorný a kdyby se mi líbil tak je vlastnostma fakt super, měli taky obří dítě a kluci se vešli v pohodě do skoro 3 let..
ano
Peg perego gt3 je mega kocar, nebo verze PP book cross, obě trojkoly
Quinny Speedi má sice kratší zádovou opěrku, ale hodně široký. Vešli se mi do něj vedle sebe 2 kluci (1 a 3,5 roku). Tříletý se mi do něj vešel i s fusakem. Letos v něm budu v zimě vozit kluka 93 cm a nebude mít problém.
Je to taky tříkolka.
Jukla bych na kočárky baby Jogger a easywalker
Jo sice trochu vyšší cena ale úžasný je bugaboo Buffalo,
Levnější sporto golfky maclaren xlr
Tak ja doporucim Concord Wanderer. Miry zvlast uplne z hlavy nevim, myslim ze operka zad je 50cm a sirka je 100% 38cm !! A celkova delka je 104cm. Muj syn ma aktualne 88cm a 12kg a ma tam mista jeste hodne zimu s fusakem dame jeste uplne v pohode. Loni mel jako ten vas a mame velmi tlusty mekoucky fusak a uplne v pohode.
Holky, jste zlaté, děkuji moc 🙂 o víkendu to pojedeme zkouknout někde naživo, pořád jsme se vyhýbali 3kolce, ale vyzkoušíme i ty.
Pokud vyberete kvalitni trojkolku jako Baby Jogger, Cam Cortina, Tfk nebo Peg Perego tak nemusite mit strach
Ja odporucam baby jogger city lite
Taky nám Baby Jogger, já teda Summit , a uvezu 5letou a 3letou. Je fakt skvelejj!
Mam take velke ditko,v 7mesicich 10kg a 73 cm,nove jsme koupili Baby jogger City Premier a je prostorny,delka zadove operky je 56 cm (zbytek bych domerila).Ja mela pozadavek,ze chci otocnou sedacku (vozim obe deti celem k sobe).
a co oyster zero,šířka sedačky 40cm!a je lehký...
Cam cortina x3, obri sportak a super polohovani rukojeti. Concort Fusion, Jane Slalom, a pak ty Baby jogger ale ty jsem v ruce nemela. Velikost sportaku je hold nemoc polskych kocarku, jsou pro dite max do.roku :(