Ahoj, vybíráme kočárek, ale nejsem schopna nalézt nic prostorného a kočárek typu Mima se mi zdá opravdu malý. Má někdo nějaký typ ?
My máme Camarelo Silver you a je teda opravdu prostorný. Dceři je nyní skoro 8 měsíců a je poměrně dlouhá a vejde se tam v pohodě v zimní kombinézce a ještě ji zapnu do fusaku 🙂
Máme Tako Monodi a korba je prostorna opravdu hodně;)
Ja mam Tako Ballila a velika spokojenost, je pro dite az do 3.let. A i cenove dostupny.
Dorjan Prestige P2 Dreamer. Má jednu z největších korbiček na trhu.
taky máme kočárek camarelo a korbička je jedna z těch největších na trhu a pak ještě možná dorjany jestli se nepletu, ale ty jsi hodně těžké...
Za mě Navington. Prostorná korba a super design.
Velký je i adbor ;) my máme bartolino
Zalezi jestli hledate prostornou korbu, se kterou se jezdi 5-7m. To pak ma kazdy polsky kocarek a treba Inglesina.
Nebo vam staci hluboky kocarek na 4-6m a pak poradny sportak do ktereho se vam vejde dite do 3 let. To pak hledejte kocarky jako Baby Jogger Elit, Concord Wanderer, Hartan, Geslein, Bugaboo, Jane apod
Já jsem měla roan marita. Udržela jsem tam malého do 9ti měsíců a to už tam byl i s fusakem.
Cam Cortina - Dinamico, velke dite jsem v korbe mela ve fusaku do 8 mesicu, pak uz chtela sedet a koukat ven.
Taky jsme hledali prostorný kočárek a nakonec jsme vybrali Adamex Vicco 🙂
Měli jsme Roan Marita, největší korbička na trhu, malá v něm byla ještě v 10 měsících a měla stále místa dost a to je dlouhá po tatínkovi .. super houpací kočárek a výborný i do terénu.
taky roan marita. Do tohoto kočáru se vlezl 30 let starý fusák z liberty i s malou ( tehdy 7 m), s ním měla dost místa. Tento fusák se do jiného s menší korbou nevlezl.
bebecar
Ja som si prave z druhej ruky doviezla baby design lupo a v porovnani s x kocarmi mi pride korba dost priestranna. Na dlzku 80cm, co je jedna z tych dlhsich, ale je aj siroka a celkovo velka;)
Mame J
Za mě taky Navington🙂
Kus, mame Junamu Colors a korba je obrovska, za me uplne super...
@tynka31 už to tady někdo zmínil, v korbičce ti dítě vydrží max do 6 měsíců, pak bude už pravděpodobně chtít koukat ven, bude se zvedat. Spíš bych řešila korbičku slušných rozměrů - já mám Inglesinu a zdá se mi větší než některé kočárky, které vídám venku - a hlavně polohovací sportak, kam budeš moct prcka brzy přesunout. Za mě Inglesina,jsem s touhle značkou maximálně spokojená.
Tfk joggster
Asi bych nevolila těžké kočárky
Chápu, že jsou cenově dostupné ale když vidím jak se s nimi holky dřou. A nejsou schopné dát je do kufru auta 😲 ta kvalita taky nic moc.
Vybírejte taky podle váhy a skladnosti
Vyzkoušejte si ho
Přeji hezký den
@petakaci ja se taky rozmyslim nad touhle znackou, adamex vicco nebo adamex barletta. Porad vaham 🙈
@syranka Inglesina quad 2016, gumova kolecka,predni protaceci. Koupila jsem celou trojkombinaci a vsechno prislusenstvi a nemuzu si to vynachvalit, vsechno bezvadne pasuje, nemusim resit co kdy dokoupit- v Praze ho mel vystaveny jenom Malvik, tam jsem ho taky koupila. I korbicka ma nastavovaci dno, takze uz nekdy ve druhem ci tretim mesici jsme ho zvedli, aby mela mala hlavicku vys. Sportak je polohovaci a od sesteho mesice s nim jezdime a super, mam v nem na zimu zimni vak Inglesina.
tfk.. mam sportak twist 3 a je super..
Zkus se podivat na Hartan. Je prostorny a za nas top 😉