Prosím vaše typy a zkušenosti ohledně prostorného a houpacího kočárku moc děkuji všem 🙂 🙂
Tako ballila. Korbička jedna z největších na trhu, houpe pěkně, projede i závějí. Ke kočáru jsme měli v ceně spoustu vybavení, i rukávníky na rukojeť. S hlubokou korbou jsem byla naprosto spokojená. Máme Slim v pískové barvě, na sluníčku vypadá jak zlatý a byl to nejhezčí kočár v okolí 😉
Inglesina sofia - pokud chceš jen hluboký nebo Inglesina magnum, jestli chceš kombinaci 😉 Já měla verzi Sofia a byla jsem spokojená, korba obrooovská, houpe krásně. Hezké vybírání
Na prvorozenou jsem měla Inglesinu a superluxusní!!! Je červencová a celou zimu to v ní zvládla, a to nebyla nejmenší (3950gr.)
hoj,my máme Tako acoustic 2013. Nemůžu si vůbec stěžovat. Malá byla červnová a i v zimě se mi do korby vešla.Spor´ták vypadá suprově.Kočárek se dobře vozí,houpe,má supr velkou tašku na věci a v zákl.vybavení je i batůžek pod kočár. Kamarádka v zimě něvylezla s kočárkem kvůli rozbředlému sněhu,já jezdila v poho.Ovládaní 1rukou není problém.!teď mají určitě novější modely.Je veliký,takže zabere místo v kufru auta,výtahu..Doporučuju.
Jedo Fyn -jsme moc spokojeni!
My můžeme nabídnout kombinovaný houpací kočárek Newbuddy Claudia, který je vhodný od narození do 3 let. Nabízíme jej v hnědé, šedé, modré, zelené a červené barvě.
Mame Roan Marita,za me nej 😉 malej byl cervencovy a jezdil v nem az do dubna v hluboke a na 9-10m.mame sportak a taky spokojenost.Je to hodne prostorny kocarek a bezva houpe🙂
máme Roan Maritu. malej je v červnu a ještě v březnu (9m.) se do hluboké korbičky vešel i s fusakem a kombinézou a to už měl 70 cm. za nás super, navíc má fakt hodně barevných provedení 🙂
Řemínkový Jedo Bartatina, houpe luxusně!
moc děkuji za typy všem, ještě máme čas ale nevíme a nevíme 😖 😀
firkon verano long
Asi již to není aktuálním, ale třeba se to bude někomu hodit. Za mě je nejlepší Bebecar stylo AT. Velký, houpavý, kvalitní. Jako hluboký kočár nejlepší 🙂
Roan Marita 7900.)