Prosím doporučte kočárek pro 3leté dítě

kotito
6. dub 2016

Prosím doporučte opravdu prostorný a skladný kočárek pro 100cm dítě.
Potřebujeme kočár na dovolenou. Prosím názory co dělá tak velké dítě v kočárku si nechte pro sebe, děkuji

veryvory
6. dub 2016

TFK Buggster, i 4-leté dítě se tam v pohodě vejde a krásně se vyspí 🙂

leilunka
6. dub 2016

@kotito neboj, i nás malej se občas sveze 😀 a to má skoro 4 😀 na dovču nebo dlouhej výlet mu beru golfáč, ale když měl 3 tak byl pro mě ideál quinny speedi, vleze tam i obr dítko a nevisí mu nohy dolů jak u golfek, jinak ty golfky máme quatro valencia

petulinka1989
6. dub 2016

Neznám tvoje důvody pro kočárek, ale hodně lidi používají kruizer, takový ten vozík za kolo... je prostorný, ale hůře skladný asi... a pokud je to dlouhodobější problém, tak jsou speciální kočárky Kozlík - jsou pro starší děti, které ze zdravotních důvodů nemohou chodit a jsou určeny i do přírody. Viděla jsem v tom i děti školního věku.

sara84
6. dub 2016

Cam cortina x3 a Jane slalom, do obou se mi vesel 3lety syn a vyspal se 🙂

efijil
6. dub 2016

Hodně prostorný kočárek je i Peg Pérego GT 3. Pokud-li plánujete dovolenou v horším terénu, má velká nafukovací kola (trojkolka) a terén také zvládne.

pavly
6. dub 2016

Malému jsou necelé 3,ale do kočárku chodí spát často-ráda se procházím. Spí v jané - klasika ne otočné sezení a vejde se pohodlně i na šířku, může se i točit..... Na výlety se mi osvědčil i valco snap 4. Sezení super, trochu kratší to pod nožičkama,ale i tak spí pohodlně, pokud ho dám na bok (skrčený), tak naprosto bezva.

sara84
6. dub 2016

Cam cortina x3 a Jane slalom, do obou se mi vesel 3lety syn a vyspal se 🙂

pokmon
6. dub 2016

Na popojíždění,bych volila golfáč my máme větší Cam.A na delší výlety i do terénu nám plně vyhovuje sportovní
tříkolka Jané slalom,velký a pohodlný
a přitom se dobře a rychle skládá.

kotito
autor
6. dub 2016

Potřebujeme kočár jen na dovolenou k moři , když bude unavená aby si schrupla
@veryvory právě jsem hledala výšku zádové opěrky a příjde mi docela nízká, nemáte foto ležícího většího prcka v něm?

pincola
6. dub 2016

Valco snap 4 a uplně v pohodě🙂

helen_h
6. dub 2016

golfky Inglesina Trip také v pohodě

veryvory
6. dub 2016
veryvory
6. dub 2016
veryvory
6. dub 2016

Na dovče jsme měli Cybex Ruby (ve 4 a třičtvrtě), ale nejsou do lehu, jen se lehce sklopí opěrka o pár cm. Také to stačilo a vyspala se a mohli jsme si užívat noční život u moře 😀

kotito
autor
6. dub 2016

@veryvory děkuji a tady má kolik prosím?

veryvory
6. dub 2016

@kotito V tom TFK čerstvě 4 a v těch Cybex bez 2 měsíců 5 🙂 Oba unesou víc jak 20 kg, jiné kočárky jen 15kg. Dokonce mám ještě oba na prodej, ale jsem radši pro osobní odběr u Ústí nad Labem.

gabby30
3. čer 2016

Nám vyhovuje Britax b-agile 4,je taky dělaný do 4 let,synovi budou teď 3 roky a prostoru má hodně i na spaní a protože má problém s nožičkama,nesmí chodit delší vzdálenosti,takže ještě se ho nevzdáme,ať se rýpalky třeba urýpou 😊

kubinkov
13. čer 2016

Mutsy Transporter jsme využívali do víc než čtyř let. Ocenila jsem i velký koš, kam jsem dala výbavu na celodenní výlet.

kotito
autor
14. čer 2016

Děkuji koupili jsme opět baby joger city mini GT a spinkala v něm pohodlně