Prosím doporučte opravdu prostorný a skladný kočárek pro 100cm dítě.
Potřebujeme kočár na dovolenou. Prosím názory co dělá tak velké dítě v kočárku si nechte pro sebe, děkuji
@kotito neboj, i nás malej se občas sveze 😀 a to má skoro 4 😀 na dovču nebo dlouhej výlet mu beru golfáč, ale když měl 3 tak byl pro mě ideál quinny speedi, vleze tam i obr dítko a nevisí mu nohy dolů jak u golfek, jinak ty golfky máme quatro valencia
Neznám tvoje důvody pro kočárek, ale hodně lidi používají kruizer, takový ten vozík za kolo... je prostorný, ale hůře skladný asi... a pokud je to dlouhodobější problém, tak jsou speciální kočárky Kozlík - jsou pro starší děti, které ze zdravotních důvodů nemohou chodit a jsou určeny i do přírody. Viděla jsem v tom i děti školního věku.
Cam cortina x3 a Jane slalom, do obou se mi vesel 3lety syn a vyspal se 🙂
Hodně prostorný kočárek je i Peg Pérego GT 3. Pokud-li plánujete dovolenou v horším terénu, má velká nafukovací kola (trojkolka) a terén také zvládne.
Malému jsou necelé 3,ale do kočárku chodí spát často-ráda se procházím. Spí v jané - klasika ne otočné sezení a vejde se pohodlně i na šířku, může se i točit..... Na výlety se mi osvědčil i valco snap 4. Sezení super, trochu kratší to pod nožičkama,ale i tak spí pohodlně, pokud ho dám na bok (skrčený), tak naprosto bezva.
Cam cortina x3 a Jane slalom, do obou se mi vesel 3lety syn a vyspal se 🙂
Na popojíždění,bych volila golfáč my máme větší Cam.A na delší výlety i do terénu nám plně vyhovuje sportovní
tříkolka Jané slalom,velký a pohodlný
a přitom se dobře a rychle skládá.
Valco snap 4 a uplně v pohodě🙂
golfky Inglesina Trip také v pohodě
Na dovče jsme měli Cybex Ruby (ve 4 a třičtvrtě), ale nejsou do lehu, jen se lehce sklopí opěrka o pár cm. Také to stačilo a vyspala se a mohli jsme si užívat noční život u moře 😀
Nám vyhovuje Britax b-agile 4,je taky dělaný do 4 let,synovi budou teď 3 roky a prostoru má hodně i na spaní a protože má problém s nožičkama,nesmí chodit delší vzdálenosti,takže ještě se ho nevzdáme,ať se rýpalky třeba urýpou 😊
Mutsy Transporter jsme využívali do víc než čtyř let. Ocenila jsem i velký koš, kam jsem dala výbavu na celodenní výlet.
Děkuji koupili jsme opět baby joger city mini GT a spinkala v něm pohodlně
TFK Buggster, i 4-leté dítě se tam v pohodě vejde a krásně se vyspí 🙂