Ahojky maminky které jste z Prahy,máte některá přehled prodejen s kočárkama?potřebovala bych si je ošahat 😉 DĚKUJU
My koupili v Malvíku a taky jsme vybírali v Dětském Růžku na Radlické (ulici), to je malý obchůdek, ale měli toho tam docela dost.
Detsky raj, Malvik, BabyPark, nejake kocary maji i v Puntanele
@miri77 nějaké kočárky mají v Dětském domě v Kunraticích a myslím že i ve Špuntíkovi v Radotíně.
spuntik radotin, malvik hostivice, babypark zlicin, letnany, cerny most. obvykle jezdime do malvika ale lepsi se poptat jestli mají dany model vystaveny, hodne se to tam toci a ne vždy mají vse vystavene.
Ještě dětsky dum, tam nakupuju moc ráda, mají na netu garanci nejnižší ceny. tj. najdu na netu levněji a koupím u nich za tu cenu 😀
slune-cz - kamenná prodejna ve Vršovicích
díky všem mamkam 🙂
Oživuji diskusi 🙂
Poradíte, kde je největší výběr a největší možnost osahat si různé značky, druhy, typy kočárků? Je lepší vydat se do Malviku nebo Dětského ráje? Případně ještě jinam? Jde mi zatím vyloženě o výběr, né koupi, takže cenové rozdíly jsou jedno.
@leonaxyt Malvík Hostivice. Mají dost vystavených, ale spíš takové ty dražší modely. Za mě je to celkově takový snobský obchod. Dost mě zklamal. A pak Dětsky ráj, tam mají spoustu kočárků vystavených v celé verzi, což v Malvíku nebývá. A nějaké kočárky mají taky v Kašpárku na Zličíně vedle IKEA.
Pokud se chcete zatím jen mrknout, určitě tyhle 3 obchody doporučuji!
Ještě doporučuji dětský ráj na Vysočanské, tam je to super 🙂
Dětský dum a pak dětský raj. V malviku mi prilis nenadchli, ale je to uz dele co jsem tam byla a pak ve spuntiku v radotine je take slusny vyber. A nebo v dohledne dobe by mel byt veletrh for kids. Jo a pak jeste babiez v Letňanech.
Z tech, co tu holky jeste nezminily bych doporucila AAA kocarky v Kobylisich, je tam moc mily a ochotny personal a dobry vyber a klidne prostredi. Nazev sice evokuje bazar, ale maji tam jak ten, tak uplne nove kocarky, ty jsou v prevaze. Spuntik a detsky dum taky fajn a malvik moc nedoporucuju - vse predrazene a neochotny personal. 🙂 Jinak my kocar kupovali v Drazdanech
Jo jo AAA jsem úplně zapomněla ty jsou také super. 🙂
my rádi nakupujeme v Hostivicích (10 min od Zličína) - v Malviku... 😉