Přídavná rukojeť na golfky u sporťáku. Kde sehnat?

manamaja
3. bře 2021

Mám velký problém sehnat sportak který by splňoval všechny požadavky (neni jich moc, ale ubrat ze žádné z nich nejde ze závažných duvodu). Když najdu něco ca bych fakt brala, narazím na to že rukojet je nepolohovatelna a na moji výšku 150 cm sou ty sportak hodně vysoke. Tak me napadlo zkusit napojit přídavnou rukojet která se používá na golfky aby se dali ovládat jednou rukou. Nezkoušel ste to někdo? Myslíte že to bude dobré řešení?Když tu rukojet zalozim niž, nebude mi při manipulaci vadit ta horní-originál?

budilucka
4. bře 2021

Já bych do toho nešla. Spíš než toho, že mi bude překážet původní rukojeť, bych se bála toho, že budu kopat do konstrukce 😖 A nevím, kam bych pak uchytila tašku. Mám o pár cm víc a bez polohovací rukojeti bych kočárek nechtěla. Jen tak pro zajímavost, jaké máš požadavky?

manamaja
autor
4. bře 2021

@budilucka
Malý výtah,moje vyska 150 cm,teren každý den, potřebuji co nejlehčí kočárek, vzhledem na to že nemáme bezbarierovy pristup do paneláku a plánují stihnout ještě jednou otěhotnět, nejspíš zase nebudu moct nic těžké nosit ,...

ada22
4. bře 2021

A co nějaký kočárek s teleskopickou rukojeti?

ada22
4. bře 2021

A nebo měli jsme emmaljunga nitro a ta mela rukojet celkem nízko. Byla i úzká. A nebo emmaljunga scooter ten byl víc terénní.

manamaja
autor
5. bře 2021

@ada22 nevyhovují rozměry :/

budilucka
5. bře 2021

@manamaja Složitá situace, výběr nezávidím 😓 Nemáte v okolí šikovného kutila, který by vám udělal aspoň nájezd na schody? V poradně jsem teď viděla podobný dotaz. Pokud jsi ho nepsala ty, tak kdyžtak mrkni ❤️
https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/kocarko...