Holky prosím 🙂 jak jsou madla pro přenášení korby ve stříšce nebo uprostřed korby…je to bezpečné i s miminkem? Nosíte takhle některá? Řeším to kvůli vynášení mimča do 4.patra bez výtahu a bez možnosti uložení kočárku dole v domě.
Díky 🙂
Na tohle přenášení jsem používala nosici tašku. Za mě TOP vynález, na schody, na zahradu, atd. Hodně jsem využila, teď budu prodávat.
Nosím i s miminkem, ale jen pět schodů v baráku. Dost se to pronese, a to má malá teprve tři měsíce 🙂
Kupovala jsem kočárek Gesslein s vložnou taškou místo hluboké korby a přenášela v tom🙂
Já takhle nosila 1.dítě, normálně rukojeť uprostřed stříšky, do 3.patra, nemyslím si, že je to nebezpečné... Ale pronese se to teda fest 😀 teď u 2. jsem to po 2 měsících vzdala a koupila vložnou tašku a z té dítě přendávám do korby...
U našeho kočáru to možné je, jenže je to strašně neforemné a když dítě leží v korbě, je to těžké. My bydlíme ve třetím patře a mám problém vynést dítě i ve vajíčku, tohle je ještě náročnější. Já nosím malou v náručí, nebo v nosítku.
@anita003 @biciklissie holky a vložnou zašku nějakou univerzální? Která jde dát do jakéhokoliv sporťáku který má pozici do úplného lehu? Nebo to musí být ty speciální kočárky na to dělané?
@adelie13 Doporučuji si tu vloznou tašku prenerit, délku i šířku. Protože ty korby se dnes dělají malé a ne všechny tašky se tam vejdou. Já mám dvě a už budu dávat pryč, už nevyužijeme. Tak kdyby jsi chtěla, tak dej vědět, můžu poslat foto a naměřit. Já měla dost problém vybrat, děsně to stojí, moc jich není a často právě nejsou uvedené rozměry. Jinak já super využila i na zahradě. Tašku na houpací lavičku, do ní mimčo, já vedle s baštou a houpala jsem, než malý usnul. A pak už vedle vegac. Když se zase budil, zahoupala jsem se a zase usnul.
To asi zalezi jak ktery kocar. Ten nas se treba s malym miminkem poponest mohl, ale jsou i kocary s korbou kde se takto nic nosit nesmi. Zkus zdejsi kocarkovou poradnu