Přenášení miminka v hluboké korbě. Je to bezpečné?

adelie13
23. bře 2022

Holky prosím 🙂 jak jsou madla pro přenášení korby ve stříšce nebo uprostřed korby…je to bezpečné i s miminkem? Nosíte takhle některá? Řeším to kvůli vynášení mimča do 4.patra bez výtahu a bez možnosti uložení kočárku dole v domě.
Díky 🙂

journals
23. bře 2022

To asi zalezi jak ktery kocar. Ten nas se treba s malym miminkem poponest mohl, ale jsou i kocary s korbou kde se takto nic nosit nesmi. Zkus zdejsi kocarkovou poradnu

biciklissie
23. bře 2022

Na tohle přenášení jsem používala nosici tašku. Za mě TOP vynález, na schody, na zahradu, atd. Hodně jsem využila, teď budu prodávat.

vladka_zi
23. bře 2022

@adelie13 Řešili jsme před 5 lety, bydlíme ve 3. patře. V prodejně kočárků nám obecně nedoporučili nosit hlubokou korbu i s mimčem. Pořídili jsme kočárek s vložnou taškou. Ta se nosila velmi dobře, využívali jsme ji i na spaní přes den v bytě.

sirinfirst
23. bře 2022

Nosím i s miminkem, ale jen pět schodů v baráku. Dost se to pronese, a to má malá teprve tři měsíce 🙂

lizzie02
23. bře 2022

Kupovala jsem kočárek Gesslein s vložnou taškou místo hluboké korby a přenášela v tom🙂

anita003
23. bře 2022

Já takhle nosila 1.dítě, normálně rukojeť uprostřed stříšky, do 3.patra, nemyslím si, že je to nebezpečné... Ale pronese se to teda fest 😀 teď u 2. jsem to po 2 měsících vzdala a koupila vložnou tašku a z té dítě přendávám do korby...

krisstina93
23. bře 2022

U našeho kočáru to možné je, jenže je to strašně neforemné a když dítě leží v korbě, je to těžké. My bydlíme ve třetím patře a mám problém vynést dítě i ve vajíčku, tohle je ještě náročnější. Já nosím malou v náručí, nebo v nosítku.

adelie13
autor
24. bře 2022

@anita003 @biciklissie holky a vložnou zašku nějakou univerzální? Která jde dát do jakéhokoliv sporťáku který má pozici do úplného lehu? Nebo to musí být ty speciální kočárky na to dělané?

biciklissie
24. bře 2022

@adelie13 Doporučuji si tu vloznou tašku prenerit, délku i šířku. Protože ty korby se dnes dělají malé a ne všechny tašky se tam vejdou. Já mám dvě a už budu dávat pryč, už nevyužijeme. Tak kdyby jsi chtěla, tak dej vědět, můžu poslat foto a naměřit. Já měla dost problém vybrat, děsně to stojí, moc jich není a často právě nejsou uvedené rozměry. Jinak já super využila i na zahradě. Tašku na houpací lavičku, do ní mimčo, já vedle s baštou a houpala jsem, než malý usnul. A pak už vedle vegac. Když se zase budil, zahoupala jsem se a zase usnul.

anita003
24. bře 2022

@adelie13 já teda tašku neměřila, koupila jsem nějakou z bazaru, na to vynášení mi byla velikost jedno, ale je fakt, že jsem to chtěla taky do sporťáku, abych nemusela třeba do auta skládat kočár s hlubokou korbou, ale to jsem ještě netestovala...