Ahoj 🙂
Hledám přebalovací tašku nebo přebalovací batoh ke kočárku Našla jsem značku Pinkie, má s ní někdo zkušenosti? Jaký ty tašky jsou, vydrží?
Našla jsem béžovou a černou a nevím, která se hodí k našemu kočárku. Co myslíte?
Děkuju za rady 🙂
Taky jsem měla a byla furt jak nová 👍
Mam uz rok a pul a jako nova. Mam fusak, nanoznik, dvoje rukavice, podlozku, tasku a organizator a vse furt jako nove.
A jakou barvu byste poradily k memu kocarku? Spis ten bezovy, nebo cerny, sedy? 🙂
Já mám od La Millou celou sadu a jsem velice spokojená ;) Mají to fakt krásné a za super cenu!!
Mám černý batoh Pinkie, nosím denně se synem a v pohodě i po více než roce. K tomu tvému kočárku bych taky dala černý, podle mě ostatní by se bilo s tím madlem.
Ještě jsem dohledala tu co mám ;)
https://prebalovaci-tasky-ke-kocarkum.heureka.c...
Já mám taky velkou tašku pinkie a je super
A ten material je jakoby sustakovy? Z fotek mi u ty bezovy tasky prijde, ze je takova leskla..A je to vodeodolny material? 🙂
Materiál je takový šušťákový, ale vodoodělná si myslím, že není. Ale nechci kecat, to chce pročíst info od výrobce. Z počátku jsem měla obavy abych tašku někde neprotrhla skrz ten materiál , ale mám ji dva roky a stále bez vady. Jsem s ní spokojená.
Já mám celou sadu a jsem moc spokojená, tašku mám typově tu šedou nebo zlatou a za mě super 🙂