Poraďte skladný golfáč nebo malý sporťák pro tříleťáka

kotito
11. lis 2015

Prosím poradíte jaký hodně skladný neobyčejný golfáč nebo malý sporták zvolit pro tříletáka? Komenty, co dělá 3 letý prcek v kočárku si prosím nechte pro sebe.
Sháním něco šmrncovního ne golfky z Tesca 🙂 Děkuji

letalnica
11. lis 2015

Já lobbuju za Valco Snap 🙂 Váží jen 6,2, nosnost má 20 kg a je prostě nepřekonatelný. Též jsem měla syna v kočárku skoro do tří let, nad tím se napozastavuji. Ale golfáč jsem nepořizovala, často jsem v kočáru tahala plno věcí a nákupy, to by golfáč nepobral. Za mě velká spokojenost, vy už seženete i "jetý", já když ho kupovala, byla to novinka, tak musel být nový.

alboo
11. lis 2015

Britax? hlubokoý kočár na prd, ale sporták dobrej, poměrně skladnej, není extra těžkej a vypadá celkem dobře

nika82
11. lis 2015

ak chceš popozeraj, možno ti padne niečo do oka https://www.modrykonik.cz/blog/nika82/album/gol...

eliskaxox
11. lis 2015

Smrncovni golfky tak to se mi vybavi bugaboo bee 3,elodie details nebo McCleren nebo quinny zapp extra

lusyb
12. lis 2015

Za mě nuna měla už jsem pět golfacu a nuna je pro mě nej. Je nejskladnejsi výborně se s ní jezdí a je pohodlná pro dítko.

leniczka23
12. lis 2015

Tak nejskladnější je rozhodně Valco, navíc vypadá fakt dobře a hlavně nerachtí..