Prosím poradíte jaký hodně skladný neobyčejný golfáč nebo malý sporták zvolit pro tříletáka? Komenty, co dělá 3 letý prcek v kočárku si prosím nechte pro sebe.
Sháním něco šmrncovního ne golfky z Tesca 🙂 Děkuji
Britax? hlubokoý kočár na prd, ale sporták dobrej, poměrně skladnej, není extra těžkej a vypadá celkem dobře
ak chceš popozeraj, možno ti padne niečo do oka https://www.modrykonik.cz/blog/nika82/album/gol...
Smrncovni golfky tak to se mi vybavi bugaboo bee 3,elodie details nebo McCleren nebo quinny zapp extra
Za mě nuna měla už jsem pět golfacu a nuna je pro mě nej. Je nejskladnejsi výborně se s ní jezdí a je pohodlná pro dítko.
Tak nejskladnější je rozhodně Valco, navíc vypadá fakt dobře a hlavně nerachtí..
Já lobbuju za Valco Snap 🙂 Váží jen 6,2, nosnost má 20 kg a je prostě nepřekonatelný. Též jsem měla syna v kočárku skoro do tří let, nad tím se napozastavuji. Ale golfáč jsem nepořizovala, často jsem v kočáru tahala plno věcí a nákupy, to by golfáč nepobral. Za mě velká spokojenost, vy už seženete i "jetý", já když ho kupovala, byla to novinka, tak musel být nový.