Ahojky holky, moc vás prosím o radu týkající se pořízení sportovního kočárku, případně golfek. Mám téměř desetiměsíční dcerušku a prozatím kočárkujeme v Patronu, který už mi přijde dost nepraktický. Je totiž vcelku těžký a jeho skládání je už někdy o zbláznění 😖 (poměrně dost totiž cestujeme). Navíc malá v něm sklouzává dost dolů a myslím si, že i pro ní už není tak pohodlný. Chceme proto koupit nový sportovní kočárek (nebo golfky?) s polohováním, který zvládne i jízdu ve sněhu, který bude pohodlný, bytelnější, ale ne zas těžký a vydrží nám pokud co nejdéle. Zaujal mě celkem Britax Agile, ale ten je snad jen do 14 kilo a malá má už teď deset, tak nevím. 😨 Pořád se dívám na nejrůznější diskuze, na heureku a pořád ne a ne najít ten správný. Chtěla bych zkrátka pořídit takový, ve kterém bude jezdit do doby, než bude capkat pěkně po svých 😀 Popravdě mám v tom všem zmatek. I když se snažím hledat co nejvíc informací, pořád v tom mám pěkný guláš a v závěru stejně nevím, co pořídit. Mohli byste mi prosím poradit, co jste pro své dětičky pořídili vy? Prosím jen kočárky nebo golfky do těch 5 tis. 😎 A pokud si chvilku najdete čásek, napište mi také, jaké doplňky ke kočárku nebo golfkám jste používali vy. Myslím tím různé podložky atd. Moc díky všem 🙂
U obou dětí jsem měla Babypoint sprinter a spokojenost veliká. Jedná nevýhoda asi pláštěnka, ta naše kolekce neměla okénko (ale starší dítko stejně už nesnášelo cokoliv před sebou). Má velká otočná kola, je prostorný, pohodlný, v lehu mi tam vešlo dítko minimálně do 15měsíců. Dokupovala jsem jen tašku na kočárek. Skládá se velmi snadno a je docela lehký. A stál něco málo přes 3000. Jezdím s ním pořád, mladší má 2,5 roku. A miluje ho i starší, tak se někdy střídají 😀
@lutzik Dobrý den, dle Vašich požadavků bych Vám doporučila kočárek Valco Snap 4. Je velice lehký, snadno ovladatelný, opěrku zad lze polohovat do lehu. Po jednoduchém složení kočárek zabere málo místa a snadno se přenáší, díky jeho nízké hmotnosti. Nosnost kočárku je pro děti do 20 kg. Váš finanční limit také splňuje, prodává se za 4.999,- Kč.