Ahojky , moc prosim je nekde nejakej zebricek top kocarku?Kamaradka s manzelem prave vybiraji . A nevi si rady . A jelikoz se to asi za nejakej mesic bude tykat i me tak prosim o radu. Chce kocarek co ma 4 kola , vetsi korbicku(aby vydrzel ) , lehky , velky kosik a vhodny i na polni a lesni cesty .Obe bydlime na malem meste 🙂Cena nerozhoduje naopak by rada neco jako stoke , ale ten se ji nelibi prave vzhledem. Moc prosim poradte kdo muzete dekujeme 😉
@mydvaapes1 dekuju 🙂 Ten ma pry v merku 😉
Měli jsme podobné požadavky a osvědčil se nám Maked.
@medoureknaty My chtěli taky teréňák, v prosinci čekáme miminko, tak jsme pořídili z bazárku trojkombinaci toho Landeru, tudíž ještě nemám odzkoušeno, ale snad to bude OK, recenze má výborné, akorát je prý váhově těžší no 😉
@apacheee dekuji🙂 Kamoska chce ale drazsi kocarek aby ji pak vydrzel i na druhy🙂
@medoureknaty Tak nový v trojkombinaci vyjde tak na 16tis. 😀
@mydvaapes1 trochu těžší kočárek je v terénu výhoda😉 Já mám teda levnej Tako Acoustic, ale kola má pořádný, napevno, velký a pérovací, takže v terénu nebo třeba na kostkách paráda, vnitřní délka korby 76 cm.
@antoinet Ten je naprosto kouzelný 🙂 , přesně takový jsem si představovala. A to máš nový? Na kolik tě vyšel teda? 🙂
@mydvaapes1 mám ho nový, stal 10 500 Kč i se sporťákem a vajíčkem, ale to bych znovu nekupovala, je malý. Syn má 7 měsíců a za tu dobu vše OK, jen jednou jsme lepili duši. Jezdím s ním často v lese a paráda, ale i ve městě ty kola ocením, máme tu katastrofální chodníky a historické centrum s kostkama a kočár projede hladce. Hůř zatáčí, ale zase jede skvěle rovně, stací jedna ruka, prostě nikam neposkakuje🙂 Do auta ho složím raz dva. A ten design mě taky nadchl, nejsem žádný sportovec, spíš sukně+lodičky, takže se ke mně hodí🙂
@antoinet ten je opravdu nadhernej !!!!!
Tak holky ja jsem se zamilovala 😎 https://www.modrykonik.cz/kocarek-bugaboo-buffalo/
@medoureknaty díky🙂 já jsem taky nemusela šetřit, ale tenhle prostě vyhrál. A teď jsem ráda, že je tak velký, malej ještě nesedí, takže na sporťák času dost, ale do většiny kočárků by se mi na délku už nevešel.
@medoureknaty Bugaboo ma kamoska a opravdu je to bomba pokud chcete zaroven i lehky 🙂
@medoureknaty Jakýkoliv terén, vč. závějí v zimě, zvládne Roan. Má i dost velkou korbu. Je ale poměrně těžký a designově nic moc, ale nedám na něho dopustit. Na venkov určitě dobrá volba.
@medoureknaty tak ten nemá chybu🙂
hartan
@cacenka_d me se hrozne libi tento , ale ta cena🙂)) a starsi asi nikdo neprodava kdZ je to kolekce 2013:/
A ikdybych ukecala muze tak mam trochu strach aby mi ho nekdo neukrad:(
Mame Dorjan cross country a do terenu je super. Kupovala jsem ho uz po jednom diteti za 1500kc (hluboky+sportak) a vydrzel vpohode nase ditko a vydrzel by i dalsi ( a to jsme ho parkovali furt venku, coz se projevilo na vzhledu- vysisovany, ale nikoli na funkcnosti). Projel vse. Ma i veliky kosik, ktery je latkovy, nikoli kovovy, coz si myslim, ze je vyhoda. Kdyz jsme jezdili kocarkem pres strniste nebo louku s vysokou travou, tak by byl kovovy kosik asi problem. Nevyhodou je, ze je i po slozeni docela veliky do auta a je samozrejme tezsi. Syn byl v hlubokem do cca 8mesicu a vesel se dost luxusne.
@medoureknaty Tusim, ze deali i predtim podobny odstin
@medoureknaty Posilam do zpravy, ale ono nepujde o barvu ale typ buffalo se dela od 2013 tusim tady
@cacenka_d dekuju za odkaz presne tohle by bylo super.Ale je to cameleon a ne buffalo. Buffalo je prave do terenu.
@medoureknaty No a ten jak jsem psala se sem do cech dovazi tak cca rok a pul tusim, kamaradka pro nej tenkrat jela jeste do nemecka pred cca tim rokem a pul
Inglesina magnum,mam taky bazarovou,po 2 detech v bezva stavu,velka korba
Inglesina Magnum jednoznačně 🙂 Máme bazarovou a skvěle drží, přežila cesty v lese, kam se s kočárkem moc lidí neodvážilo 🙂
X Lander má skvělé terénní kočárky 🙂