Poraďte jaký pořídit velký sportovní kočárek na zimu pro 10ti měsíční mimi, které váží 11 kg, aby byl kočárek pohodlný a i v zimě ve fusaku se v něm dobře vyspinkal? 😉
Ldí, já nedám dopustit na Tu Inglesinu magnum, všechno v jednom, neuskladňuješ nikde malinkatý korbičky, které ti vydrží půl roku a pak co s nima.....
Bára má 83 cm, 11kg a vejde se do nich, jen nožičky krapet přečuhují, ale delší kočárek stejně nenajdeš, ve fusaku pohodička....
Ladunko,ahojík....
no za mě Peg Perego GT 3 a jestli chceš,přijedu a vyzkoušíš 😀
Lado já jsem byla maximálně spokojená s Peg Pérego AT4 😎 prostě na něj nedám nikdy dopustit! 😵
gesslein F2 Cocoon..98cm.. 😉
my mame gesslein F6, je teda opravdu dost velky a pohodlny, ale za ty penize mam k nemu vyhrady🙂. Male je 13 m ma 11kg a 80cm a mista je jeste spoustu. Sestra ma Mutsy a ten ma nizkou strechu, synovec uz je od leta 19m a 86cm hlavickou ve strese.
Laduš, PP AT4 je hrozně těžkej. Ten PP GT 3 je opravdu velkej. Ale nejlepší je zajít do obchodu a prostě vyzkoušet 🙂
Bebeconfort High Trek - lehký, velká kola - kamarádka s ním bez problémů brázdila ulice i při sněhové kalamitě 😉 .
Za mna1. Jané - jeden z najvačších športákov na trhu, 2. PP GT3 alebo 3. Inglessina Magnum 🙂
Jané Nomad-jeden z nejprostornějších kočárků, dítko se tam v zimě i s fusakem vlezlo nádherně. Luxusně pohodlný 😉
Přidám zkušenost, totéž jsem řešila loni na podzim.
Máme TFK joggster twist a nemůžu si stěžovat, nic prostornějšího jsem neobjevila. Je i hodně široký, malá mi tam vešla krásně ve fusaku Emitex combi, zakrytá hrubou dekou a přes to ještě nánožník, který mám universal od Emitexu na tříkolky. Sporťák je to opravdu mega - okolí si myslelo, že jde o dvojčecí kočár 😉
to je velkých kočárků🙂 Řeším podobnou věc, malej na 10m 10 kg, ale mylsím, že tuhle zimu zvládneme ještě v pohodě v naší teutonce🙂 Teutonka má tak skvělé jízdní vlastnosti, že jí prostě nevyměním😀 Ale každý je spokojený s tím, co má, jak vidím😉 je to i citová záležitost🙂
Uvažuji o pořízení nového sporťáčku – tedy až asi na zimu
mám Teutonii, ale Alex má v 10 měsících 10,3 kg a myslím, že v roce a půl se mi do ní už moc nevejde.
Původně jsem preferovala u sporťáku úplné položení do roviny a otočnou sedačku po/proti směru jízdy. To bych už u nového sporťáku oželela -bohužel je to dost na úkor prostoru.
Zatím mám jako favority Jane Slalon, Quinny Speedy, Joggster TFK, Red Castle a EasyWalker QTRO Plus
Máte nějaká osobní zkušenost?
Ve sporťáku jsme už fusak neměli, je fakt, že Daník měl už téměř rok a půl, když byla zima. Já bych ho možná i dala, ale bohužel do našeho se fakt neměl šanci vlézt 🙂. Nijak jsme ale neutrpěli, do tří let Dan neměl kromě jedné rýmy nic 😉 , troška otužování neuškodí 🙂)).
my máme peg perego gt3 completo, když jsem vybírala, připadal mi jako jeden z největších sporťáků, ale samože z těch, které jsem měla ve svém hledáčku, možná jsou i jiné, ještě větší, kterých jsem si nevšimla
zima nás ve sporťáku teprve čeká, ale jak ho tak vidím, připadá mi, že ve fusaku to v něm bude úplně v klidu, je opravdu hodně prostorný
mrkni na toto téma, určitě tam jsou maminy, které mají zimu v tomto kočárku už za sebou a poradí ti
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/peg-pere...