Ahoj, potřebuji nějaký sportovní kočárek, poradíte mi? Musím mít velká nafukovací kola, vhodný do terénu, skladný, né moc těžký. Pokud možno otáčecí korba, není podmínkou a aby do něj nefoukalo, většina těch sporťáků je otevřená a mimčo tam fouká, tak něco krytého. Moc děkuji. 😉
nalja@na ten jsem se dívala na internet, vypadá hodně dobře 😉 a jak se s ním jezdí? je stabilní? jen by mi stačil nějaký z bazaru, ta cena je u něj trochu vyšší než bych chtěla 🙂. Dá se sehnat bazarový? Bohužel jsem nic zatím nenašla.
Ahoj Leni,
úplně jsi mi vyfoukla otázku 😀 Mám téměř stejné požadavky, jen já nechci tři kola , ale čtyři, tak snad někdo další poradí 😉
ajony @ 🙂 🙂 teď co jsem prohlížela různé diskuze, tak se mi začal hodně líbit baby jogger city elite. Píšou o něm moc hezky. já tedy nikdy nechtěla tříkolku, ale asi jsem změnila názor 🙂. Ovšem, ta cena teda to je palba
Ahoj, tak já za sebe můžu doporučit TFK Joggster III.
Nafukovací kola, lehký, výborný do terénu, ruční brzda kotoučová a na zadních kolech ( mnohem praktičtější na sport než na předním kole), prostorný ( dcerku jsem opravdu vozila skoro do tří let), dá se sehnat i bazarový ( my kupovali po jednom dítěti za 8000,-Kč s veškerým vybavením), skladný do auta. Já s kočárkem běhala, jezdila na in-linech, tahala po ,,všech čertech,,.
Nevýhody: není otáčecí korba, menší košík ( ale já tam nacpala věci pro tři děti 🙂 ), málo barevných kombinací....
V případě dotazů ráda odpovím. Jinak doporučuji navštívit jejich stránky.
numerenka @ vypadá hodně dobře, ale co ta stříška nefouká tam?děkuji za tip
@lenkalenka666 : trochu tam fouká, já při velkém větru dávala síť proti hmyzu ( je zabudovaná ve střeše) nebo v zimně pláštěnku. Dítko se dá ochránit i fusakem nebo dekou. Nebrala jsem to jako problém 🙂
@lenkalenka666 Je stabilní a opravdu dobrý, když jsme byli v Tatrách dost mě bavily maminy s kočárky s plastovými kolečky, děti vypadaly jako kývací panáčci jak jim poskakovaly hlavičky. Paľko spinkal jako když ho do vody hodí. Je pravda, že je těžko k sehnání a malou nevýhodou je, že na něj není pláštěnka, ale podle všeho by neměl promoknout, my s ním zatím v žádným lijavci nejeli, jen v drobném dešti, tak nevím. Cena je poměrně vysoká, ale my koupili jen hluboký kočárek a pak tenhle sporťák, měli jsme to v plánu od začátku, protože na staršího jsem měla trojkombinaci a tahle varinta je o poznání lepší.
ahoj,nám došel cca před měsícem X Lander z e-shopu Tobiland a musím říct, naprostá spokojenost, prostorný, zvládne horší terén, dobře se skládá, super a můžu jen doporučit
Já nemám Elitě, ale Summit, ten s velikými koly. Mám ho 2 roky a je to naprostá bomba. Složí se na plácku, všechno jen cvak cvak. Kola pryč, zatáhnout. Pro miminko si myslím, že je lepší klasický hluboký - na měla Inglesinu Magnum. A od 1 roku pak sportak.
My mame zebru od prampolu a jsem moc spokojena. Jak se striskou, tak s nanoznikama, odpruzenim i velikosti. Kola ma nafukovaci i s aretaci takze ovladam i jednou rukou
Ahoj, ja mam Baby Jogger City Elite a luxus, nemenila bych. A stejne jako calabasa jsem predtim mela Inglesinu Magnum. Rozhodovat se znova, volim to samy
@lenkalenka666 Baby Jogger city elite - kola sice nenafukovací, ale s terénem nemají žádný problém. Lehký, velmi snadno ovladatelný kočár, velmi prostorný, obrovská bouda, která zastíní před sluncem i větrem a sněhem, nic nevrže, nehrká a hlavně - to skládání je uplně geniální. S terénem máme zatím projeté polňačky, vyšlapané pěšiny, zorané pole a s ničím nemá problém. Když srovnám s tím, co jsem měla před tím (X-lander Xmove, který je údajně vyloženě terénní kočár), tak to je nebe a dudy...Fakt pecka
Máme doma B.O.B Sport Utility Stroler je super, byli jsme s nim na dovči v Tatrách a skvělý. Skladný je dobře a když je potřeba víc místa jen se odkliknou kolečka a místa je víc. Je lehoučký a má brzdu na přední kolo takže super na kolečkové brusle. Je korba je napevno a otočit nejde, ale ve stříšce je okénko a stříška je stáhnout hodně dolů proti sluníčku.