Poradíte opravdu dobrý sportovní kočárek?

lenkalenka666
24. lis 2015

Ahoj, potřebuji nějaký sportovní kočárek, poradíte mi? Musím mít velká nafukovací kola, vhodný do terénu, skladný, né moc těžký. Pokud možno otáčecí korba, není podmínkou a aby do něj nefoukalo, většina těch sporťáků je otevřená a mimčo tam fouká, tak něco krytého. Moc děkuji. 😉

nalja
24. lis 2015

Máme doma B.O.B Sport Utility Stroler je super, byli jsme s nim na dovči v Tatrách a skvělý. Skladný je dobře a když je potřeba víc místa jen se odkliknou kolečka a místa je víc. Je lehoučký a má brzdu na přední kolo takže super na kolečkové brusle. Je korba je napevno a otočit nejde, ale ve stříšce je okénko a stříška je stáhnout hodně dolů proti sluníčku.

lenkalenka666
autor
25. lis 2015

nalja@na ten jsem se dívala na internet, vypadá hodně dobře 😉 a jak se s ním jezdí? je stabilní? jen by mi stačil nějaký z bazaru, ta cena je u něj trochu vyšší než bych chtěla 🙂. Dá se sehnat bazarový? Bohužel jsem nic zatím nenašla.

ajony
25. lis 2015

Ahoj Leni,
úplně jsi mi vyfoukla otázku 😀 Mám téměř stejné požadavky, jen já nechci tři kola , ale čtyři, tak snad někdo další poradí 😉

lenkalenka666
autor
25. lis 2015

ajony @ 🙂 🙂 teď co jsem prohlížela různé diskuze, tak se mi začal hodně líbit baby jogger city elite. Píšou o něm moc hezky. já tedy nikdy nechtěla tříkolku, ale asi jsem změnila názor 🙂. Ovšem, ta cena teda to je palba

numerenka
25. lis 2015

Ahoj, tak já za sebe můžu doporučit TFK Joggster III.
Nafukovací kola, lehký, výborný do terénu, ruční brzda kotoučová a na zadních kolech ( mnohem praktičtější na sport než na předním kole), prostorný ( dcerku jsem opravdu vozila skoro do tří let), dá se sehnat i bazarový ( my kupovali po jednom dítěti za 8000,-Kč s veškerým vybavením), skladný do auta. Já s kočárkem běhala, jezdila na in-linech, tahala po ,,všech čertech,,.
Nevýhody: není otáčecí korba, menší košík ( ale já tam nacpala věci pro tři děti 🙂 ), málo barevných kombinací....
V případě dotazů ráda odpovím. Jinak doporučuji navštívit jejich stránky.

lenkalenka666
autor
25. lis 2015

numerenka @ vypadá hodně dobře, ale co ta stříška nefouká tam?děkuji za tip

numerenka
25. lis 2015

@lenkalenka666 : trochu tam fouká, já při velkém větru dávala síť proti hmyzu ( je zabudovaná ve střeše) nebo v zimně pláštěnku. Dítko se dá ochránit i fusakem nebo dekou. Nebrala jsem to jako problém 🙂

nalja
26. lis 2015

@lenkalenka666 Je stabilní a opravdu dobrý, když jsme byli v Tatrách dost mě bavily maminy s kočárky s plastovými kolečky, děti vypadaly jako kývací panáčci jak jim poskakovaly hlavičky. Paľko spinkal jako když ho do vody hodí. Je pravda, že je těžko k sehnání a malou nevýhodou je, že na něj není pláštěnka, ale podle všeho by neměl promoknout, my s ním zatím v žádným lijavci nejeli, jen v drobném dešti, tak nevím. Cena je poměrně vysoká, ale my koupili jen hluboký kočárek a pak tenhle sporťák, měli jsme to v plánu od začátku, protože na staršího jsem měla trojkombinaci a tahle varinta je o poznání lepší.

lucilid
27. lis 2015
Uživatel lucilid je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucilid.

ahoj,nám došel cca před měsícem X Lander z e-shopu Tobiland a musím říct, naprostá spokojenost, prostorný, zvládne horší terén, dobře se skládá, super a můžu jen doporučit

calabasa
28. lis 2015

Já nemám Elitě, ale Summit, ten s velikými koly. Mám ho 2 roky a je to naprostá bomba. Složí se na plácku, všechno jen cvak cvak. Kola pryč, zatáhnout. Pro miminko si myslím, že je lepší klasický hluboký - na měla Inglesinu Magnum. A od 1 roku pak sportak.

kacinda
28. lis 2015

My mame zebru od prampolu a jsem moc spokojena. Jak se striskou, tak s nanoznikama, odpruzenim i velikosti. Kola ma nafukovaci i s aretaci takze ovladam i jednou rukou

barbecue
28. lis 2015

Ahoj, ja mam Baby Jogger City Elite a luxus, nemenila bych. A stejne jako calabasa jsem predtim mela Inglesinu Magnum. Rozhodovat se znova, volim to samy

rousse
28. lis 2015

@lenkalenka666 Baby Jogger city elite - kola sice nenafukovací, ale s terénem nemají žádný problém. Lehký, velmi snadno ovladatelný kočár, velmi prostorný, obrovská bouda, která zastíní před sluncem i větrem a sněhem, nic nevrže, nehrká a hlavně - to skládání je uplně geniální. S terénem máme zatím projeté polňačky, vyšlapané pěšiny, zorané pole a s ničím nemá problém. Když srovnám s tím, co jsem měla před tím (X-lander Xmove, který je údajně vyloženě terénní kočár), tak to je nebe a dudy...Fakt pecka