Ahoj,
přemýšlíme nad koupí golfového kočárku quinny zapp, ominia, i cco pluto, a podobným typům takových kočárků, čtyřkolky, či trojkolky, které nemají polohování nožiček.
Máte s tím některá zkušenosti? Vadí Vám, že to tyhle kočárky nemají? Hlavně na spaní dítěte?
Děkuju moc! 😉
jak píše soanpe, určitě si pořiď s polohováním nožiček...náš malej, ikdyž už je větší, tak má stále radši ty nožičky natažené, než když mu visí 😉
Holky díky!
Já bych ho také koupila. Mám sporťák s polohováním a stále má malá nožičky natažené - a to je jí 15 měs. Vyhovuje jí to tahle. Pokud bych kupovala golfky, tak bych to chtěla taky. Mě se nelíbí, když dětem visí nohy z kočárku - musí to být dost nepříjemné.
na spaní je lepší polohování nožiček, známá měla bez polohování, malá jsem při spaní dávala nohy na madlo, takže velmi nepraktické
Tak tak 😉 ,
to bylo taky hlavní kritérium při výběru kočárku. Je mi líto těch dětí jak vidím,jakjim ty nižičky visí 😠
Taky jsem pro polohování nožiček. Naše malá je dost krátká, takže asi do 16ti měsíců měla pořád natažené nožky, protože stejně nedosáhla na tu dolní opěrku. A na spaní samozřejmě ideální. Teď jí to občas dám dolů, ale myslím,že jí to víc vyhovuje mít čapky natažený. Aspoň je má pod kontrolou 😀
raubi
polohování je hodně důležitý, aby se prckům nepřiškrtil krevní oběh.
vem si ,jak by ti bylo,kdybys byla 2-3 hodiny v pololeže a nohy ti visely dolů 😖
i v letadle doporučují při letu delším než 1,5 hod.procházky kvůli tromboze
Eliška je ještě malinká a v kočárku ti bude i spinkat, takže já to nevidím, jako šťastný výběr. Já zůstávám, co nejdýl to půjde, u sporťáku a golfky mám Maxi cosi city z bazárku,protože jsme je kupovala jako podvozek k autosedačce a hlavně se na něj dala připevnit i korba,takže do auta na cesty k dr. nákupy atd.ideální.