Ahoj holky, nemáte prosím někdo zkušenost s podvozkem Quad XT? Jedná se mi hlavně o snadné skládání a průjezdnost terénem. Je aspoň trochu houpací?
Bohužel jsem ho ještě neměla možnost vidět osobně. Uvažovala jsem původně o Ergo Bike kvůli houpání a průjezdnosti terénem, ale podvozek se mi jinak moc nelíbí. Díky.
A quad XT je trochu houpaci ale me se nelibill, proto jsem sla do ergo bike.
@barchen Díky, budeme muset asi vyzkoušet. Jsem už z toho trochu zoufalá, žádný kočár se mi nelíbí. Resp. musím se rozhodovat hlavně prakticky, protože se budeme pohybovat převážně na malém městě u Prahy a chci, aby kočár houpal, zvládal dlažební kostky, lesní cesty atd...., ale zároveň to nebyla velká obluda, kterou nesložím do auta, protože do Prahy budeme jezdit taky.
@aidelina Houpaci podvozky jsou obludy snad vsechny. Pokud mate velke auto, date to tam. My mame jeste male a ergo bike jsme tam dali pouze u nakupu. Jenze ja vedela, ze s tim podvozkem budu chodit pouze pesky. Pak jsme poridili ten trilogy, protoze je kompatibilni s hlubokou korbou i sportakem. Kdyz tak se podivejte na vsechny podvozky, u teto znacky lze kombinovat vetsina korbicek i podvozku vzajemne. Akorat ta investice je vyssi...
@barchen Díky. Ergo bike jsem si zkoušela, pro naše potřeby je praktický, ale nelíbí se mi vizuálně teda ani trochu 😕 Ještě varianta koupit nějakou např. Sofii s Ergo bike z druhé ruky na ten první půlrok a pak sporťák dle vlastních představ na později. Myslím, že ta pevná kola by se sporťákem asi nebyla úplně to ono... a prý má Inglesina sporťáky malé.
@aidelina myslím, že volba sofia z druhé ruky je dobrá. Udělala jsem to přesně tak - koupila použitou Sofii, za tu samou cenu ji prodala a pořídila si nový sporťák babyjogger. Taky jsem z vesnice a kočár pořád skládala do auta. Je sice objemnější, ale lehoučký. Jednou jsem vlezla sestřin Mutsy a málem jsem padla, když jsem ho měla zvednout do auta.
Ja mela inglesinu quad podvozek a trilogy boudu a sportak. Taky bydlim na vesnici, po 2 mesicich jsem z bazaru dokupovala podvozek ergobike. Hodne jsem resila dyzajn kocaru, ale pak v realu jsem byla za nic moc krasny ergobike rada, protoze jel hladce, neklepal a houpal. Quad podvozek jsem mela na nakupy a pak az na sportak, tam jsem ho vyuzila hodne.
@lucikka Nakonec jsem to vymyslela tak, že jsem koupila novou Sofii s Ergo bike - hlubokou korbu s podvozkem + k tomu byl i stojan na korbu. Až z korby malá vyroste, celý kočár prodám a koupím sporťák, asi TFK. Vzhledem k našim potřebám (terén, dlažební kostky, ježdění po městě moc ne), asi rozumné rozhodnutí.
Ja mam ergo bike a trilogy. U sportaku jsem se rozhodovala medzi quad a trilogy. Quad mi prisel tezsi, mene skladny a houpaci rozhodne neni. Vzala jsem trilogy jelikoz jsem potrebovala neco skladneho. Ale do terenu to taky neni. Urcite si je vyzkousejte na prodejne, inglesina je hodne specificka.