Ahoj holky,
Chci si koupit trojkombinaci Britax B-smart3. Kočárek splňuje vše, co potřebuji a ž na to, že má plastová kola. Je to opravdu takový průšvih - i když jsou kola velká a kočárek je trochu odpružený??? Za všechny zkušenosti předem dík!!!!
Můj kočár ma plastová kola (Teutonia Spirit), ale je bezvadně odpružený. Jezdi se s nim dobře ve sněhu i na kostkách a má to jednu mega výhodu, nejdou píchnout 😀 Opravdu záleží na kvalitě kočárku, když je špatně odpružený tak plastová kola budou hrozně drncat.
Taky nemám na kočárku nafukovací kola, ale nejsou ani plastová. Jsou gumová. Nikdy jsem v tom žádnou nevýhodu neviděla, spíš naopak. Jezdí se s ním dobře jak ve sněhu, tak na kostkách, tak i v terénu 😉
Podle mě to průšvih není, spíš někdy výhoda 😉
Jee, holky dík. takže teď záleží na tom, jak moc bude ten britax odpružený. Myslim, že moc nebude 😒
Tak já jezdila s Cortinou, která je známá tím, že není odpružená a úplně v pohodě, spíš jsem byla ráda, když jsem jela s kamoškou, která na chodníku nevěděla kudy kam, protože tam byly střepy. To jsem neřešila, prostě jsem jela a nemusela řešit defekty. V zimě taky bez problému, zaaretovala jsem přední kolo a jela v jedné stopě, ty kosty byly krapet znát, ale tak jsem jela hold pomaleji. V závěru jsem musela i nerovnosti vyhledávat, páč jak nebyl kočík odpružený, tak NIny to drkotání uspalo 😉
Holky, ani nevíte, jakou mám radost, tak o kočárku už je asi rozhodnuto. Dííík
Ještě jsem zapomněla dodat - že mi jde také o to, jak se s plastovými koly jezdí ve sněhu, pak dlažební kostky a tak a jestli se brzo neopotřebují.