Prosím maminky, co mají Peg Pérego book cross, co mají za pláštěnku, aby byla zakrytá i stříška. Při větším dešti se totiž udělá na látce stříšky louže a pomalu prokapává na dítě, měla jsem pláštěnku z DM, ale ta zase proteče přes zip. Máte zkušenost s nějakou jinou? Mám doporučení na pláštěnku Elodie Details, ale nechce se mi za ni dávat tolik peněz, když malému budou pomalu 2 roky a bůh ví jak dlouho ještě bude v kočárku (většinou chodíme pěšky). Předem děkuji za rady.
@arola ona vydrží dost, ale jakmile je ten slejvak větší, tak se postupem času látka prohne a kapky už nestekaji a udělá se na látce louže a skrz látku pomalu odkapavaji kapky dovnitř. Myslím si, že i kdybych ji naimpregnovala, tak po čase většího slejvaku to stejně nedá (stejně jako bundy s vysokým vodním sloupcem nebo boty s goretexem, stejně po velkém slejvaku začnou mírně propouštět), proto hledám pláštěnku, to je jistota, že nepropustí. Ale děkuji za radu a snahu. 😊
Máme úplně ten samý kočárek, co je na fotce a teda stříška nikdy neprotekla. Zkoušela jste naimpregnovat? Já jsem ji teda ani neimpregnovala a vždy v pohodě.