Petite&Mars Street nebo Easy

aletheia
28. črc 2017

Ahoj holky, prosim o radu. Vybirame sportovni kocarek/golfky a libi se mi P&M Street nebo Easy. Jsem sice moc spokojena se sportakem z dvojkombinace Hartan, ma vsechny vychytavky, ale je tezky a neskladny, na cestovani ne uplne vhodny. Mate nekdo zkusenosti s temi od P&M? V cem se tolik lisi? Jak zvladaji mensi teren? Co kolecka, vydrzi? Ma v nich dite dost prostoru i v zime ve fusaku? Bohuzel jsem je jeste nevidela nazivo a srovnani na netu jsem nenasla...Moc diky vsem za prispevky.

77merlinka
6. zář 2017

taky mě zajímá, moc se mi líbí Street ...skládání, polohování madla rodičů, dlouhá boudička a váha taky docela jde. Měl by být dost prostorný. Jediné co jsem na vážkách jsou kolečka....jestli nebudou hlučná a moc drncat

aletheia
autor
6. zář 2017

@77merlinka uz jsme zacatkem srpna kocarek poridili a vyhral Street po prozkoumani v obchode. Easy asi dobry, ale vadilo nam napr, ze madlo nelze polohovat, jelikoz ja mam vysku normalni, ale pritel je vyssi, moje mamka zas mensi...mame Street Premium line s tim kozenym madlem a jsem moc spokojena a i male se moc libi a je v nem rada.
Co se tyka kolecek, nakonec jsme kvuli terenu dokoupili nafukovacky, ale ani ty obyc nejsou spatne. Ze zacatku mi vadilo, ze v tom trochu hrka (holt rozmazlena z Hartana). Je s podivem, ze pro vyrobce je slozite dat v miste nasazeni kola napr gumu za par kacek, misto toho to hrka kvuli dopadu plast na plast. Ale kupodivu jsem si zvykla, muz kola jeste promazal a nakonec to vubec neni tak hrozne.
Za me doporucuji, nemenila bych a variaci strisek si uzivam (mam dve 😀 ).

proochii
16. zář 2018

Holky prosim vas, co máte petite & Mars Street, padá vám boudička z konstrukce.? Když ho složím rozlozim furt se to po ty konstrukci posouvá, tak jestli je to normální nebo na reklamaci.my ho máme asi tři měsíce a nejraději bych ho vyhodila do popelnice