Ahoj holky, je to asi blbý dotaz,ale prosím o radu, používaly jste peřinky do kočárku nebo stačí prcka dát do fusaku a zakrýt dekou??termín mám v listopadu a tak nevím, jak to v dnešní době chodí,mamka je trochu ze starší doby, takže některé její rady jsou zastaralé 😉 🙂
já osobně peřinky asi kupovat nebudu, termin mam taky v listopadu. Přes zimu to budu řešit kombinací kombinézky, fusaku a popř. dekou/nánožníkem kočárku. Jak se bude oteplovat tak budu vrstvy ubírat a deka potom stačí.
My teda měli letňátko, ale používali jsme zavinovačku a popř. na podzim pak dečku. Časem už jen deku nebo fusak. Peřinky jsme sice dostali, ale nikdy nepoužili...
A správně je tak, jak to bude vyhovovat tobě! 😉
neměla jsem, v zimě fusak, deku, buď tenší, nebo pořádnou, pod dítětem zespod taky. Nikdy nebyly studené.
taky jsem používala fusak a kombinézky místo peřinky, přišlo mi, že mu tam takhle nikudy nenafouká
Díky za rady, taky si myslím,že deka a fusak musí stačit 🙂
Nemela jsem perinky, nelibi se mi to. Mela jsem zavinovacku, podzimni fusak a zimni fusak. Navic jsem mela fusaky kvalitni takze jsem nepouzivala ani kombinezy ani deky apod :D
my jsme peřinky měli a používali ale pod tou "peřinou" jsme měli ještě deku nebo fusak takže tak jakoby navrch jenom aby to vypadalo a malýmu nebyla zima
Ahojky, tak na podzim kombinézku zavinku a deku na chladnější dny a zimu fusak a zakrýt dekou, ale jak píšou holky, když vyberes kvalitní na styl spacáku nemusi byt v něm mimi ani tak nabalene, takže než set do kočárku určitě využijes lépe pořádný fusak, do kterého se vyplatí investovat může vydržet až do 3 let
My jsme peřinky nepotřebovali 🙂 syn je listopadový - takže zimní oblečení, fusak + deka a bylo vymalováno 🙂 Peřinky spíš na křest, na jaře jsem vyndala deku a v létě jen pro změnu deku a nebo vůbec nic - jen oblečení 🙂
Mne sa perinky osvedcili mala som klasicke z peria bavlnene spalo sa mu ako v perinke.a navstevy sa nebali ho nosit a cicikat aj ja som bola kludnejsia ked ho pekne drzali v perinke.mala som este perinku taku z oboch stran zapinaciu ako fusak ta bola supr do kocika znacka to bola richelie. V zime som vyuzivala fusak a deky. Zalezi na co si zvyknes.
Poradny fusak staci;) máme od elodie details a je i vodě,vetru a mrazu odolny,takze dcera v nim jezdila v mrazech v mikině a vydávala jsem ji vzdy teplouckou...
Dcerka je v říjnu, měla jsem ji i na podzim i v zimě v kočárku vždy v kombinézce, fusaku a korbička překrytá nánožníkem a stačilo to... 😉
My budem v listopadu. Peřinku kupovat nebudu. Přes zimu fusák a deku, a pak asi jen deku. Deky jsem si háčkovala sama a mám je podšité plédem z ikey.
uf, neterka sa narodila v júli a bola rada v perinke takže v lete vonku 40 stupňov a malá v perinke samozrejme iba v plienočke ... resp. pod ňou perinka a mala bodyčko na sebe vtedy. V zime už mala fusak (ešte po mne a sestre cca 22 ročný) ... pod ním deka a na malej tiež deka plus nánožník 🙂
@faberka23 júúúj aj naša mala najradšej v tej hrubej bola 🙂
@ajja87 určitě deka a fusak staci🙂 a myslím že je to i praktičtější než perinka🙂
Tak to by me taky zajimalo. Ja jsem rodila v dubnu a pouzivala jsem tenkou a/nebo tlustou deku a/nebo fusak. Taky jsem ale premyslela, jak je to "spravne"...