Opravdu kočárek do terénu. Máte tip?

petrou
4. zář 2024

Ahoj všichni 🙂.. prosím vás o zkušenosti s kočárky do terénu. Ale opravdu do terénu, štěrk, polní cesty.. ať vydrží co nejdéle ☝️🙂. Máte pro mě nějaký tip prosím? 🙏🏻

pinkninja
4. zář 2024

@petrou TFK, Thule…

evely
4. zář 2024
ada22
4. zář 2024

Chcete pro miminko nebo už batole? Na miminko klasický hluboký perovaci kočárek typu emmaljunga sport, Roan Marita. Pro batole jsme pak měli bob Revolution a nebo tfk. Určitě velká zadní kola. Když chcete hodně ostrý terén, tak i pevné přední kolo. Ale měli jsme ten B.o.B s otočným, které šlo dobře zaaretovat. A projel i vyschlý potok.

berenika39
4. zář 2024

@petrou Ahoj, podívej se do Kočárkopedie přímo na terénní kočárky, je jich tam plno a jsou u nich i recenze užiatelů, kompletní parametry, srovnání, ceny - posílám odkaz: https://www.modrykonik.cz/kocarkopedie/type/har...

konidana
4. zář 2024

@berenika39 nevybrala bych si. Vlastně jo! ten na úvodním obrázku 🙂
Pevná velká kola, lehký kočárek a prostorná korba. Nic z plastu, všecko kov, takže nerozbitný. Měli jsme podobný, o něco novější verzi. Zvládl úplně všechen terén, včetně oranice nebo skal, s tím že po rovné cestě uvezl i dvě batolata (1rok a 3roky)

alianan
4. zář 2024

@petrou Thule, mám ji pořizovanou přímo do terénu, projede vše. Ale do města si pořiď jiné kočár, tam mi Thule přijde nepraktická.

me_druhe_ja
4. zář 2024

@petrou TFK a Thule. Jednoznačně nejlepší kočáry. 🙂

jittuli
4. zář 2024

@alianan v čem nepraktický do města? Mám double, do košíku dám nákup na celý týden a zatím jsem se vešla i do všech dveří 😄

Za mě teda taky Thule. Na fb je skupina Thule bazar - dá se sehnat v perfektním stavu za polovinu ceny nového 💪

fyii
4. zář 2024

@petrou Bugaboo fox, drazsi, ale projel vsechno

alianan
4. zář 2024

@jittuli Je široký, těžko manévruješ mezi regály nebo po chodníku. Je to trojkolka, nesjedeš tak jednoduše z obrubníku a ani na něj nenajedeš, já vím, chce to grif, ale i tak je pořád na ovládání po městě lepší čtyřkolka. To samé schody. MHD si s Thulí vůbec neumím představit, ale já jím nejezdím, tak nemůžu dát úplnou recenzi. A skládání do aute je také děs, zabere celý kufr a na tahání do kufru je těžký, nechtěl abych ho zvedat často.
Já se divím, kolik Thulí potkávám ve městě, já jsem rychle kupovala druhý kočár, na Thuli jsem neměla nervy.

Do terénu je thule supr, kupovala jsem ho jako kočár na vesnici, zvládne kdejakou traktorem rozježděnou polňačku, zvládne i oranici nebo les. Má vysoká kola, žádná kaluž není problém, projede kdejaké bláto. Na to jak je těžký jezdí lehce. Pro tento účel si ho nemůžu vynachválit a doporučuji ho.

petrou
autor
5. zář 2024

Děkuju vám za vyjádření 😊👌

makmak28
10. zář 2024

Já jsem měla Baby Design Lupo, a projela jsem s ním vždy a všude, i v lese, i na poli 😊😁 akorát nevím, jestli se ta edice ještě vyrábí 🤔😅

linusha
10. zář 2024

@alianan u nás na sídlišti je snad 20* Thule (hold je teď trendy) a do autobusu kde je místo pro 3 kočáry se vejde 2* Thule a třetí jiný kočár už zavazi. Ale ty co s ním jezdí si chválí i MHD. V v samotném městě potkáváme Thule na každém kroku.

stanushka0601
13. zář 2024

@petrou já mám tfk sport 16'. Kupovala jsem hlavně kvůli nosnosti a musím říct,že je naprosto super. Projedu úplně všude, nepotřebuji pomoct při výstupu z bus,protože má velká kola. Mám 5 dětí, kočárků vyzkoušeno mraky a tento je naprosto top - jediná nevýhoda je cena - mám všechny doplňky a nový vyšel na 30tisic. I servis a výměna prasklého kloubů byla rychlovka - kurýr přivezl druhý den a vyměnit jsem zvládla sama.