Oblíbeny kočárek. Jaký je ten váš?

reikaa
3. zář 2019

Dobrý večer maminky, prozradte mi prosím jaký je váš oblíbený kočárek.... Děkuji za odpověď

adinka19
3. zář 2019

@reikaa Ja mam Moon nuova a jsem uplne spokojena 🙂

eloise02
3. zář 2019
zelenaesmolda
3. zář 2019

@reikaa
pokud chces poradit s kocarem tak by bylo dobre uvest nejake ocekavani.ono je it k prdu kdyz ti napise nekdo,ze ma takovy a makovy kocar kdyz s nim jezdi jenom po nakupnim centru a ty potrebujes treba kocar do terenu 🙂
Jinak za me super kocar Peg perego Book S

reikaa
autor
4. zář 2019

Teoreticky představu bych měla.... Aby měl kočárek velká kola pro pohodlné ježdění třeba na bruslích a pravda aby byl vhodný i do terénu 🤔

makronka222
4. zář 2019

Joolz, cybex. Pokud chces s kocarem na brusle, treba sportovni Thule, je blbej do mesta, do busu se narve tak jeden. Nesnasim kdyz ty matky si do mesta koupej velkou kravu a pak tam zaclanej

zelenaesmolda
4. zář 2019

@reikaa
velka kola pokud jsou na pevno pohodlna rozhodne nejsou,kocar nadzvedavat pri kazde zatacce je fakt dost drina a opruz...

lolam10
4. zář 2019

Na brusle i do terenu je super tfk ale je celkem drahy.mne do terenu vyhovuje xlander.hlavne doporucuju nafukovaci kolecka,to je do terenu nezbytny...

lolam10
4. zář 2019

Na brusle budete potrebovat rucni brzdu,to vam taky zuzi vyber..

leniczka23
4. zář 2019
mona91
4. zář 2019

@reikaa já mám peg perego gt3 z druhé ruky, nový bych si asi nekoupila nemá tolik vychytavek jako dnešní kočárky nicméně my šli pouze po terénních dovednostech (dodelavame barak a nejsou tam ještě terénní úpravy hotove) a musím rict ze i když je terzky jako 🐖 tak terén projedu všechen i koleje od bagru.

widowblack
4. zář 2019

@eloise02 mohu se zeptat zda jde měnit u sportaku směr jízdy ( po a proti) nikde na netu to nemůžu dohledat. Děkuji

eloise02
4. zář 2019

@widowblack Ne, to nejde, ale dítě chce stejně myslím vidět hlavně ven, než koukat pořád na maminku, takže tohle mi nikdy nevadilo.😉

zelenaesmolda
4. zář 2019

@mona91
novy GT3 bys nekoupila protoze uz se nevyrabi nicmene je o nej na bazarech porad zajem 🙂

widowblack
4. zář 2019

@eloise02 řesím to z jiného důvodu 😉

verunka_korunka
4. zář 2019

@reikaa tak na velka kola a do terenu se divam taky... a v podstate dost zalezi, jestli chces vepredu otocne aretovaci kolo, nebo pevne. Ja chci otocne a to je pak nabidka dost omezena, takze mi zbyly babyjogger summit x3, bob revolution, thule urban glide a jeste dalsich par, ale ty uz u nas v cr nejsou tak bezne. Ja se zatim nejvic klonim k summitu x3, ale chci se ty kocarky lepe prohlednout. Vyzkouseno mam xlander xa (za me hruza), peg perego si (golfky nic extra, ale vozi) a naseho "mercedesa" bugaboo donkey (bozi kocarek pro 2 deti i pro 1, ale ne na sport). Pro treti chci sportovni at stiham dojet a dobehnout ty 2 starsi deti :D

jirovapa
4. zář 2019

@reikaa na brusle se doporučuje kočárek např. TFK, Thule, Bob, X-lander,..... Já jsem byla spokojená s kočárky značky Neonato Puro Urban, JOOLZ Hub, X-lander X run a teď budu mít Nuna demi grow pro dvě děti narozené blízko sebe (jsem na kočárek natěšená, má dokonce blatníky a páčku na zvolení odpružení, ale uvidíme jak se mi s ním bude jezdit 😊).

terezfr
4. zář 2019

My máme Baby design Doty a je to naprosto super kočárek jak do města, tak do terénu.

zuzita15
4. zář 2019

@reikaa ja mam Peg Perego gt3 a do terenu dobry, nicmene kdyz jsem s dcerkou zacala vic cestovat autem, zacala jsem ten kocar nenavidet, slozit, dat do kufru, vyndat, zapotila jsem se u toho jako 🐷 nehlede na to, ze do mensiho auta se ani nevejde (meli jaě combi a ted SUV a zabira pulku kufru). I na behani je pekelne tezkej, to pred sebou tlacit nechces 😆 Tak jsem koupila Baby Jogger citi mini GT 2, ktery je asi o 5 kg lehci a mnohem skladnejsi, nema teda rucni brzdu. Do tezsiho terenu bych s nim ale nejela, na to bych si poridila bud TFK Joggster Adventure 2 nebo Baby Jogger City Elite s rucni brzdou (jde objednat z Nemecka, k nam se dovazi jen bez). Na behani mame Croozera, co mame za kolo.

reikaa
autor
4. zář 2019

Koukala jsem se na tenhle kočárek, jako sporťák se mi nelíbí.... Sice nemá ruční brzdu ale mám šikovného přítele, který by mi ji tam udělal.... a nějak se nemůžu rozhodnout.

priefi
4. zář 2019
zelenaesmolda
4. zář 2019

@reikaa
urcite bych nepouzivala to vajicko,vajicka z trojkombinace nejsou kvalitni a bezpecne.jinak co jsem slysela tak kunert je pry des a hruza a na brusle to stejne neni takovyhle kocar

reikaa
autor
4. zář 2019

@zelenaesmolda to já právě nevím jak dobrý kočárek to je... Nemám s ním žádné zkušenosti, ale velikost kol se mi líbí

priefi
4. zář 2019

@zelenaesmolda souhlasim, u roanu taky byla 3 kombinace, ale vzali jsme dvoj a koupili maxi cosi cabriofix, ke kocarku jde dokoupit pak nadstavce, ale nakonec jsme je nekupovali a v sedacce meli mimca jen v aute, pripadne ve voziku v obchode

zelenaesmolda
4. zář 2019

@reikaa
ty pevne kola jsou na nic,pri kazdem zataceni budes muset kocar nadzvednout a dost se nadres.a ten drateny kosik je taky naprd,mensi veci ti propadnou...

fyii
4. zář 2019

@verunka_korunka a proc nekoukas bugaboo runner?😉 ja mam buffalo, taky jsem mela donkey a lepsi kocarky i kdyz jsou drahy, proste nenajdes. ta cena te kvalite odpovida. do letadla mam britax b motion 4 plus, jako jede jde to, ale ma sva ale... zase cena, kdyz ho na letisti zmasti je v pohode(uz mi znicili dva kocary).

verunka_korunka
5. zář 2019

@fyii nechci runner, protoze ma pevne kolo. Potrebuji otaceci aretovaci. A teda bugaboo je sice za me top, ale taky dost drahy. Donkey jsme brali bazarovy a vybrali jsme ho ciste funkcne. Nepotrebuji super znacku ;) chci spravnou vyuzitelnost 🙂 i kdyz kolibkove sezeni u sportaku mi bude chybet, bylo naprosto uzasne.

verunka_korunka
5. zář 2019

@reikaa jezis, tak s timhle bych behat a na brusle rozhodne nesla... nemela jsem to poteseni si ho vyzkouset, nicmene v detskych letech jsem vozila a teda byla to desna houpacka. A jde to videt i tady u nas v parku... jako odpruzene to je, ale dela to potom poupacku, korba se houpe jeste dlouho po prejeti diry. A navic teda dost casto to ma uzka "galuzkova" kola, takze ti to bude v terenu zapadat nevim jak stabilita, ale tim ze kola nejsou nafukovaci tak tlumit nic nebudou. Ty 3 kolky na brusle umi malinko zatacet naklopenim... tohle urcite ne. To co jsem psala vyse, jsou opravdu certifikovane kocarky na behani a brusle. Tfk co nekdo zminoval ma mensi kola (takovych kocarku je taky docela dost) ale za me je tfk zbytecne tezky, mela ho kamaradka a mi ho meli chvili pujceny.

kittyy17
5. zář 2019

@reikaa na brusle je nejlepší tříkolka. Máme tfk joggster twist, za mě super i do terénu, byli jsme s ním i v Tatrách, a hlavně je pro velké děti.
Původně jsem měla Jané slalom, ale můj starší syn byl velké miminko, ve čtyřech měsících mu byla malá korba, a v roce už nevešel ani na sporťák na spaní...

krucis
5. zář 2019

Za mě úplně nejlepší Chicco Trio S3. Trojkombinace, na kterou není třeba adaptér. Vejde se do něj i tříleté dítě naprosto v pohodě (i dvě děti když na to přijde). Není tak těžký, dobře a pohodlně se skládá. Běhala jsem s ním, na brusle super a jezdila jsem s ním v pohodě po lese. Má polohovatelnou hlubokou korbičku, autosedačku se základnou do auta do 13kg, vše se snadno nacvakne na podvozek. Koupila jsem z druhé ruky a přežil ještě další dvě moje děti. Jediná věc, že se hůř vejde do autobusu, ale od půl roku cestuji s golfkami. Teď mám mimi 2 měsíce, pořídila jsem jinej (Teutonia Bez You s ruční brzdou) a moc moc se mi stýská po S3... Asi ho prodám a budu shánět Chicco.