Dobrý večer maminky, prozradte mi prosím jaký je váš oblíbený kočárek.... Děkuji za odpověď
@reikaa
pokud chces poradit s kocarem tak by bylo dobre uvest nejake ocekavani.ono je it k prdu kdyz ti napise nekdo,ze ma takovy a makovy kocar kdyz s nim jezdi jenom po nakupnim centru a ty potrebujes treba kocar do terenu 🙂
Jinak za me super kocar Peg perego Book S
Teoreticky představu bych měla.... Aby měl kočárek velká kola pro pohodlné ježdění třeba na bruslích a pravda aby byl vhodný i do terénu 🤔
Joolz, cybex. Pokud chces s kocarem na brusle, treba sportovni Thule, je blbej do mesta, do busu se narve tak jeden. Nesnasim kdyz ty matky si do mesta koupej velkou kravu a pak tam zaclanej
@reikaa
velka kola pokud jsou na pevno pohodlna rozhodne nejsou,kocar nadzvedavat pri kazde zatacce je fakt dost drina a opruz...
Na brusle i do terenu je super tfk ale je celkem drahy.mne do terenu vyhovuje xlander.hlavne doporucuju nafukovaci kolecka,to je do terenu nezbytny...
Na brusle budete potrebovat rucni brzdu,to vam taky zuzi vyber..
@reikaa já mám peg perego gt3 z druhé ruky, nový bych si asi nekoupila nemá tolik vychytavek jako dnešní kočárky nicméně my šli pouze po terénních dovednostech (dodelavame barak a nejsou tam ještě terénní úpravy hotove) a musím rict ze i když je terzky jako 🐖 tak terén projedu všechen i koleje od bagru.
@eloise02 mohu se zeptat zda jde měnit u sportaku směr jízdy ( po a proti) nikde na netu to nemůžu dohledat. Děkuji
@widowblack Ne, to nejde, ale dítě chce stejně myslím vidět hlavně ven, než koukat pořád na maminku, takže tohle mi nikdy nevadilo.😉
@mona91
novy GT3 bys nekoupila protoze uz se nevyrabi nicmene je o nej na bazarech porad zajem 🙂
@eloise02 řesím to z jiného důvodu 😉
@reikaa tak na velka kola a do terenu se divam taky... a v podstate dost zalezi, jestli chces vepredu otocne aretovaci kolo, nebo pevne. Ja chci otocne a to je pak nabidka dost omezena, takze mi zbyly babyjogger summit x3, bob revolution, thule urban glide a jeste dalsich par, ale ty uz u nas v cr nejsou tak bezne. Ja se zatim nejvic klonim k summitu x3, ale chci se ty kocarky lepe prohlednout. Vyzkouseno mam xlander xa (za me hruza), peg perego si (golfky nic extra, ale vozi) a naseho "mercedesa" bugaboo donkey (bozi kocarek pro 2 deti i pro 1, ale ne na sport). Pro treti chci sportovni at stiham dojet a dobehnout ty 2 starsi deti :D
@reikaa na brusle se doporučuje kočárek např. TFK, Thule, Bob, X-lander,..... Já jsem byla spokojená s kočárky značky Neonato Puro Urban, JOOLZ Hub, X-lander X run a teď budu mít Nuna demi grow pro dvě děti narozené blízko sebe (jsem na kočárek natěšená, má dokonce blatníky a páčku na zvolení odpružení, ale uvidíme jak se mi s ním bude jezdit 😊).
My máme Baby design Doty a je to naprosto super kočárek jak do města, tak do terénu.
@reikaa ja mam Peg Perego gt3 a do terenu dobry, nicmene kdyz jsem s dcerkou zacala vic cestovat autem, zacala jsem ten kocar nenavidet, slozit, dat do kufru, vyndat, zapotila jsem se u toho jako 🐷 nehlede na to, ze do mensiho auta se ani nevejde (meli jaě combi a ted SUV a zabira pulku kufru). I na behani je pekelne tezkej, to pred sebou tlacit nechces 😆 Tak jsem koupila Baby Jogger citi mini GT 2, ktery je asi o 5 kg lehci a mnohem skladnejsi, nema teda rucni brzdu. Do tezsiho terenu bych s nim ale nejela, na to bych si poridila bud TFK Joggster Adventure 2 nebo Baby Jogger City Elite s rucni brzdou (jde objednat z Nemecka, k nam se dovazi jen bez). Na behani mame Croozera, co mame za kolo.
@reikaa
urcite bych nepouzivala to vajicko,vajicka z trojkombinace nejsou kvalitni a bezpecne.jinak co jsem slysela tak kunert je pry des a hruza a na brusle to stejne neni takovyhle kocar
@zelenaesmolda to já právě nevím jak dobrý kočárek to je... Nemám s ním žádné zkušenosti, ale velikost kol se mi líbí
@zelenaesmolda souhlasim, u roanu taky byla 3 kombinace, ale vzali jsme dvoj a koupili maxi cosi cabriofix, ke kocarku jde dokoupit pak nadstavce, ale nakonec jsme je nekupovali a v sedacce meli mimca jen v aute, pripadne ve voziku v obchode
@reikaa
ty pevne kola jsou na nic,pri kazdem zataceni budes muset kocar nadzvednout a dost se nadres.a ten drateny kosik je taky naprd,mensi veci ti propadnou...
@verunka_korunka a proc nekoukas bugaboo runner?😉 ja mam buffalo, taky jsem mela donkey a lepsi kocarky i kdyz jsou drahy, proste nenajdes. ta cena te kvalite odpovida. do letadla mam britax b motion 4 plus, jako jede jde to, ale ma sva ale... zase cena, kdyz ho na letisti zmasti je v pohode(uz mi znicili dva kocary).
@fyii nechci runner, protoze ma pevne kolo. Potrebuji otaceci aretovaci. A teda bugaboo je sice za me top, ale taky dost drahy. Donkey jsme brali bazarovy a vybrali jsme ho ciste funkcne. Nepotrebuji super znacku ;) chci spravnou vyuzitelnost 🙂 i kdyz kolibkove sezeni u sportaku mi bude chybet, bylo naprosto uzasne.
@reikaa jezis, tak s timhle bych behat a na brusle rozhodne nesla... nemela jsem to poteseni si ho vyzkouset, nicmene v detskych letech jsem vozila a teda byla to desna houpacka. A jde to videt i tady u nas v parku... jako odpruzene to je, ale dela to potom poupacku, korba se houpe jeste dlouho po prejeti diry. A navic teda dost casto to ma uzka "galuzkova" kola, takze ti to bude v terenu zapadat nevim jak stabilita, ale tim ze kola nejsou nafukovaci tak tlumit nic nebudou. Ty 3 kolky na brusle umi malinko zatacet naklopenim... tohle urcite ne. To co jsem psala vyse, jsou opravdu certifikovane kocarky na behani a brusle. Tfk co nekdo zminoval ma mensi kola (takovych kocarku je taky docela dost) ale za me je tfk zbytecne tezky, mela ho kamaradka a mi ho meli chvili pujceny.
@reikaa na brusle je nejlepší tříkolka. Máme tfk joggster twist, za mě super i do terénu, byli jsme s ním i v Tatrách, a hlavně je pro velké děti.
Původně jsem měla Jané slalom, ale můj starší syn byl velké miminko, ve čtyřech měsících mu byla malá korba, a v roce už nevešel ani na sporťák na spaní...
Za mě úplně nejlepší Chicco Trio S3. Trojkombinace, na kterou není třeba adaptér. Vejde se do něj i tříleté dítě naprosto v pohodě (i dvě děti když na to přijde). Není tak těžký, dobře a pohodlně se skládá. Běhala jsem s ním, na brusle super a jezdila jsem s ním v pohodě po lese. Má polohovatelnou hlubokou korbičku, autosedačku se základnou do auta do 13kg, vše se snadno nacvakne na podvozek. Koupila jsem z druhé ruky a přežil ještě další dvě moje děti. Jediná věc, že se hůř vejde do autobusu, ale od půl roku cestuji s golfkami. Teď mám mimi 2 měsíce, pořídila jsem jinej (Teutonia Bez You s ruční brzdou) a moc moc se mi stýská po S3... Asi ho prodám a budu shánět Chicco.
@reikaa Ja mam Moon nuova a jsem uplne spokojena 🙂